Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a normál/nagymellű nőket szeretik, azoknak a kis mellek vonzóak egyáltalán?
Figyelt kérdés
Van akinek kizáró ok?
Őszintén.
2021. okt. 22. 18:04
2/16 anonim válasza:
Engem a nő "belseje" jobban érdekel mint a melle..
3/16 anonim válasza:
Persze, inkább a nőtől függ, hogy mennyire szimpatikusak a mellei.
Ha a tulajdonosuk szimpatikus, akkor mindegy milyenek.
29/F
4/16 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már ezt az álszent "csakabelsőafontos" dumát. :D Először a külső, ami megfog, és onnan alakul tovább.
2021. okt. 22. 18:13
5/16 A kérdező kommentje:
2021. okt. 22. 18:15
6/16 anonim válasza:
Őszinte leszek, nekem nem. Hiába a szimpátia vagy akár a lelki harmónia ha teljesen hidegen hagy a látvány. Viszont nem is kezdeményeznék egy ilyen adottságú nőnél. Amelyik férfi viszont már belemegy az udvarlásba annak tutira ez jön be, szóval onnantól a nőnek nincs miért aggódnia.
7/16 anonim válasza:
Nézd nekem volt ilyen kis mellű barátnőm. Nagyon szerettem,(nyilván nem tehet róla, hogy kicsi volt neki) szóval elég nagy hiányérzetet kelt az emberben. A jelenlegi páromnak 80f van ég és föld nem részletezném... Na mind1 szóval vannak pasik, akik kifejezetten a kicsiket szeretik. Viszont szerintem legjobban a fenék számít. Pl. Kismellű, de egy viszonylag jó fenekű csaj majdnem mindenkinél szóba jöhet. De akinek olyan feneke van mint egy 8éves kisfiúnak(amiről persze nem tehet) az nem túl jó.
8/16 A kérdező kommentje:
Egyebkent ruhaban nem lehet megallapitani szerintem, ha egy mell kicsi. Nem hordok push-upos meg szivacsos melltartot, de mindegyik melltarto egy kicsit osszenyomja a melleket es ad neki egy kis pluszt. Senkit nem akarok atverni, es pont ezert feszengek, mikor lekerul a ruha, hogy vajon azt kapja-e, amire szamit.
2021. okt. 22. 18:43
9/16 anonim válasza:
Kérdező, mégis milyen álszent dumáról beszélsz? Azt írtam, hogy ha a nő szimpatikus, a melle is az. Vagyis aki megtetszik külsőleg, szimpatikus, annak a mellei úgy jók ahogy vannak.
Szövegértés...
#3as voltam.
10/16 A kérdező kommentje:
Elotted levonek irtam, aki a belsorol irt...:)
2021. okt. 22. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!