Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel másabb gumi nélkül a szex?
Figyelt kérdés
Masabb érzés?2021. okt. 21. 22:41
11/15 anonim válasza:
#10 az abortuszra várók többsége disco baleset, illetve az aki nagy ívben szarik mindenre, és még a saját testét sem ismeri. Ez mellett azt senki nem hozza fel hogy az országban mennyien védekeznek megszakítással est mégsem esnek teherbe. Nah ez a szám sokkal nagyobb,est nem hiszem hogy mindenkinek szerencséje van. Ettől nem ezt kell gyakorolni mielőtt jön egy bele képzelt válasz. Nem mellesleg akkor az utcára se menj ki mert naponta mennyi ember meghal az utcán ilyen olyan okból. Illetve az is kamu hogy a gumiban ugyanolyan mint nélküle,sokkal kevesebbet lehet érezni, sőt még hamarabb lankadsz is tőle.
12/15 anonim válasza:
#11 igen vannak az abortuszra várók között teljesen nemtörődőm idióták IS, meg olyanok IS elég sokan akik "mindig így csináltuk és eddig nem volt baj". Elég sok embert ismerek akik megszakítással lettek terhesek, pedig nem a diszkó mögött csinálták részegen.
Igen, az élet kockázatos. Nem mindegy viszont hogy az autópályán 130-160-al elgurulgatsz, vagy 280-nal vereted neki. Utóbbi eset némileg kockázatosabb, de vállalod amikor pörgeted. A megszakításos is ilyen. Nem 100% a terhesség de nagyon benne van a pakliban hogy beüt a ménkű és csak magad okolhatod majd.
13/15 anonim válasza:
#12 én is elég sok embert ismerek akik a discoban lettek terhesek különböző szereket vagy ital miatt. Sziasztika alapján biztos vagyok benne az esetek többségében ez van, kérdés ki mennyire szégyelli bevallani.
14/15 anonim válasza:
#13 nem mondtam hogy nincsenek "diszkóbalesetesek" akik az ital, vagy a drog hatására elszállnak és még felelőtlenebbek lesznek. Mert ilyen IS van. Ettől ott vannak azok a párok is akik megszakítással meg naptár módszerrel "védekeztek" s csodálkoztak rajta hogy lettek terhesek mikor ők biz' mindent jól csináltak.
15/15 anonim válasza:
Hát én is és jópár ismerős is már vagy 20 éve akkor marha jól csinál valamit vagy földönkívüliek vagyunk. Ettől még nem mondom hogy ezt gyakorolja mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!