Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan udvaroljak egy visszahú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan udvaroljak egy visszahúzódó, 22 éves lánynak, aki alapvetően kerüli a fiúkat, mert zavarba jön, és kényelmetlenül is érzi magát? 24/F

Figyelt kérdés

Tesóm jóban volt vele, csak amikor hülye időszakba lépett (kb két éve), maga ismerte be, hogy jól elcseszte a vele való barátságot. Mit ad az isten, szomszédok lettünk (szülőktől külön mindketten). Húgom által sok mindent tudok róla, soha nem csókolózott, nem volt kapcsolata, randizni se ment. Az intim dolgait nem részletezte, annyit mondott, hogy nem arról van szó, hogy leszbikus vagy aszexuális. Mondhatni, hogy nem volt felhőtlen gyerekkora, anyja elhagyta, apjával imádják (vagy imádták) egymást, de megvolt az öreg maga akaratlan hülyesége, ami neki rosszul esett. Régen ideje nem volt fiúkon gondolkodni, és a húgom azt is mondta, hogy általánosban rengeteget csúfolták a fiúk, szakmaiban sulijaiban pedig a "libák". Jelenleg nem tudom, mennyi minden változott vagy nem, de az biztos, hogy visszahúzódó és illedelmes, rendes, de távolságtartó.

Egyelőre kemény egy véletlen, végtelenül kínos alkalom volt, amikor sikerült vele úgy kommunikálnom a liftben, hogy azt megmosolyogta. Hazajött, egy kifaragott tökkel a kezében. Azon izzadtam, hogy beszélgetést kéne vele kezdeményezni valahogy, és az első dolgot mondtam, ami eszembe jutott: Szép a tököd. 🤦‍♂️ Ezen mosolygott egy jót, megköszönte, aztán folyt. köv. csend az emeletünkig, aztán további szépt napot.

Már régen is kedveltem, a húgom mellett felszabadult volt, szóval tudom, milyen rendes, jófej és szórakoztató tud lenni, és sok mást tudnék sorolni, ami érdekel, tetszik benne. A gond az, hogy valószínűleg máig minden fiúval, férfival távolságtartó, aki nincs túl a hatvanon vagy nem a gondozottja.

Szóval hölgyeim, uraim, valakinek ötlet? :/

2021. okt. 21. 21:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lehet vannak ilyen csajok,de ha szűz még akkor nem hiszem hogy jól fogadná ha letepernék. Én is azz javasolom, hogy beszélgess vele, keress közös pontokat. A filmek jó pont, esetleg könyvek vagy hobbi. Ebben a tesód is tud segíteni. Azt kell neki megmutasd, hogy te csak barátkozni akarsz és nem bántani.

Amikor a suliban csúfolnak az elég szép bélyeget húz a jövőre. Velem is ez volt, csúfoltak a magasságom miatt és nagyon sok idő és pozitív megerősítés kellett, hogy átforduljon és rendbe jöjjek magammal. Plussz az apja is rárakhatott egy lapáttal a fiú képre.

Drukkolok! Ha kitartó vagy szerintem egy csodálatos kapcsolatban lesz részed!

19/L

2021. okt. 21. 23:17
 12/13 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

Tipp: Olvass utána az "intim fobiának". Rengeteg embernek van és nem is tudnak róla.

2021. okt. 21. 23:23
 13/13 anonim ***** válasza:

:D Látom mindenki tereli a kérdezőt, meg konteózik a csajról úgy hogy közbe gőze sincs a valóságról.

De döntesz kérdező, hogy azt irányítod amit valójában el akarsz érni, vagy kiszolgálod a "képzelt" nyomort, és egy tégla leszel a falban..

Ami biztos, hogy akármi is lesz, az kettőtök döntése, ha pedig te tisztában vagy azzal, hogy felsőbbrendű vagy az ügyben akkor a másik fél döntésére is számodra kedvezően fogsz tudni hatni. Ha a csajnak minden úgy jó ahogy van és elégedett az életével, akkor fordítva fog kinézi a dolog amennyibe ennek alárendeled magad.

Ha mindkettőtök töketlenkedik akkor meg marad a jelenlegi állapot.

2021. okt. 21. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!