Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szex alkalmával minden srác gyorstüzelő?
Kinek első? Egy szűz srácnak első szex, vagy első szex egy adott csajjal?
Igen, a szűz srácok mind gyorstüzelők. Akik mást mondanak azok nem mondanak igazat.
Gyakorlott srácoknak új nővel első szex: aki gyorstüzelő, annak nem szokott lenni második szex, szóval… igyekezni kell. ;)
💁🏻♀️
"Igen, a szűz srácok mind gyorstüzelők. Akik mást mondanak azok nem mondanak igazat."
Mondod ezt nőként, tehát te magad sosem voltál életedben szűz srác, de azért te megmondod a tutit.
Hogy _te_ olyanokat fogtál ki, az nem általános érvényű igazság mindenkire.
Én például, mint férfi mondom, hogy az első néhány alkalommal nemhogy gyorstüzelő nem voltam, hanem el sem jutottam. És nem én vagyok az egyetlen, ugyanolyan gyakori ez szüzességelvesztéskor, mint a másik véglet, több olyan válasz is olvasható itt az oldalon, hogy első (vagy az első néhány) alkalom során nem jutott el valaki srácként.
Férfi oldalról is meg lehet játszani ezt gumiban.
Nekem épp azt nehéz elképzelni, hogy valaki tényleg csak betegye, vagy akár még be se tegye, csak közelítsen, és már elsüljön. Hogyan lehetséges ez?
Nálam ilyennek nulla esélye volt, és azóta is ilyen. Ahhoz kell a megfelelő ideig tartó behatolás, mire azt érzem, hogy most már jön.
Persze, volt már olyan, hogy nagyon felfokozott izgalmi állapotban, és kölcsönös kezezéssel kicsit előkészítve egymáson a terepet, majd jó hüvelyi technikával 3-4 perc alatt kivégzett a párom, de olyat sosem éltem át, hogy egy kéz csak ujjbeggyel hozzányúl a bőrfelülethez, és elkezdjen jönni a cucc, vagy hogy behatolással máris elinduljon a magömlés.
En is csatlakozom néhányatokhoz.Az első alkalomkor 18 voltam. Annyira izgatott voltam,h fel sem akart állni.Aztán egyre jobban rákattantam,és persze tudjátok- bezarult a kör.Aznap csak petting volt.:(
Tehát a kérdesedre a válasz:Nem,nem minden srác gyorstüzelő első alkalommal.
Én 27 voltam, a párom 32. Egy hétre előre tudtam, hogy mikor fog megtörténni a dolog, erre vártam kamasz korom óta. Egész héten ki se vertem, hogy tuti legyen a dolog, aztán amikor oda jutottunk, fel sem állt az izgalomtól, de a párom türelmes és segítőkész volt. Harmadjára sikerült a behatolás, de csak sokára, 10-15 perc után sikerült elélvezni. Azóta is minimum 15 perc az aktus, ha akarom több, 2-3 orgazmusa van a páromnak csak a farkamtól. Az az érdekes nálam, hogy ha a flash light-ot használom, akkor 1 perc alatt elintézem magam.
Szóval a tapasztalt nőknek mondanám, hogy nem kell ám félni a szüzektől, mert mi nem hozunk semmilyen tapasztalatot az előző kapcsolatokból. Az én párom teljesen magára tudott hangolni, mivel nem volt előtte semmilyen tapasztalatom, ezért kitanultam a testét és most jobb velem a szex, mint eddig bárkivel, mert 100% tudom, hogy mit hogyan csináljak hogy neki jó legyen.
Ennyit erről, hogy a szűzek bénák. :)
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!