Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,mi a véleményetek egy olyan nőről,aki korábban szexuális szolgáltatásokat nyújtott pénzért?
Alapjáraton nem ítélem el. A miértekre keresnék választ.
36F
#3: volt már olyan csajod, akinek 1-nél több pasija volt előtted? Őt is elküldted?
Csak mert a 18-34 közötti korosztályban a csajok több mint 60%-a hordoz valamilyen nemi úton terjedő betegséget (leggyakrabban HPV-t).
A nők 80%-a (kortól és attól függetlenül, hány pasival voltak életükben) találkozik a HPV valamely fajtájával élete során.
Szóval ez gyenge beszólás volt.
Ahogy az 5-ös mondja. Nem ezen múlik. Michelle Wild, Alaska stb boldog családanyák.
Nekem is volt olyan csajom, aki korábban szexelt pénzért, nem ezért lett vége köztünk.
Tisztában vagyok vele.
Csak tudod a matematika egy olyan huncut dolog, hogy ha egy lány pl 3 pasival volt, akkor jóval kisebb az esélye hogy beteg, mintha egy prosti lett volna aki több száz férfivel lefeküdt
#8: te sem vagy matematikus :D
Nem, az esélyek nem ettől változnak.
Ha a prostihoz pl családos középvezetők járnak (és rengeteg az ilyen), akik a feleségükön kívül csak a prostival szexelnek, kisebb az esélye a fertőzésnek, mint amikor egy tinilány egyszer szexel egy fiatal sráccal, aki az eddigi éveit azzal töltötte, hogy minden csajt megdöntött a suliban, környéken, akit csak tudott...
Nekem is van olyan lányismerősöm, aki kizárólag komoly monogám kapcsolatokban szexelt, kevés pasival, és bizony fertőzött.
És ismerek olyan örömlányt, akinek folyamatosan mindien STD tesztje negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!