Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lett tág a barátnőm feneke?
Figyelt kérdés
Hétvégente vagyunk együtt és múlt héten még semmit nem tapasztaltam.
Most azonban feltűnt együttlét közben hogy sokkal nagyobb a popsilyuka, már már szinte beleláttam. Van bármi ami így ezt okozza?
2021. okt. 19. 23:58
3/26 A kérdező kommentje:
Kisebb. És jobban össze volt záródva. Úgy nézett ki mint egy normális. Most mintha lazább lett volna sokkal.
2021. okt. 20. 00:04
4/26 anonim válasza:
Lehet oda is bevetette a vibrijét:)
5/26 anonim válasza:
Lehet pont szex előtt kakált egy mocskos nagyot
6/26 anonim válasza:
Aranyom, mit varsz, ha analszexeltek? Az a zaroizom nem folyamatos igenybevetelre van kitalalva. Jesszus, es az emberek meg mindig azt hiszik, milyen jo, hogy ilyen elmebeteg dolgokat csinalnak...
7/26 anonim válasza:
szerintem egyszerűen az élvezettől ellazult neki szex közben
8/26 anonim válasza:
Szerintem nem szexeltek análisan, csak látta.
De amúgy ez felhívás keringőre. Hogy bírtad ki, hogy ne csusszanj be?
9/26 anonim válasza:
Biztos szereti popsiba mással csinalni, vagy anál plugit használ magának. Ennyire nem tágul ki egy nő popsija. Lenne egy tippem hogy miért tág!
10/26 anonim válasza:
Na, a 6-os anál szakértő..... Akkor mikor kakálsz nem tágul ki? 🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!