Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányokon nektek mi a véleményetek erről a lányról?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnék hozzá elmenni. Így képek alapján mi a véleményetek?
Neve: Nelly_privat
2021. okt. 19. 12:50
1/18 anonim válasza:
En csak ugy mennek hozzá, hogy a popsi dugo benne legyen 😀
2/18 A kérdező kommentje:
Én is hasonlóan szeretnék hozzá menni a közeljövőben. Vannak is már tervek. Beszéltem is már vele. Szeretettel vár. De szerintetek?
Nekem nagyon bejön a csaj.
2021. okt. 19. 12:55
4/18 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg van még egy lány: Jázmin666
2021. okt. 19. 12:59
6/18 anonim válasza:
Jó volt, ügyes volt, gumi nélkül volt meg még a nyáron, kért érte pénzt de ilyen fiatal latinos roma test ami illatos az megér pár forintot, privát kérdés jöhet, választ úgyse írok, de nehéz a lánnyal egyeztetni.
7/18 anonim válasza:
Kriiszti ,20e 1 óra és nem bánod meg!
8/18 anonim válasza:
Kéne már egy külön, cenzúra mentes, 18+ -os, prostis rovat. A moderátorokat nem ismeri valaki, hogy ledumálja velük?
9/18 anonim válasza:
Aki privátban kérdezte:
Első alkalommal ne hozzá menj, menj olyanhoz akinek sok beszámolója van rosszlányokon vagy a beszamolok.com oldalon, sok lány kedves veled majd kiveri és elzavar...
10/18 A kérdező kommentje:
Kedves 9/9, miért ne hozzá menjek? Szűz már nem vagyok. Vele már beszéltem. Mármint Nellyvel.
2021. okt. 19. 13:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!