Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudok szexelni rendesen,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok szexelni rendesen, mert túl szűk vagyok. Mit lehet tenni ez ellen?

Figyelt kérdés
Nem vagyok már szűz. Szeretném a jó szexet, de folyamatosan azt a beszolást kapom, hogy iszonyatosan szűk vagyok és nem fér be nekik... esküszöm nem feszülök rá vagy bármi. Mégis érzem magamon is h szűk vagyok. De ez ilyen nagy indok egy pasinak h ne tudja be rakni? Próbáltam tágítani magam már. De szinte minden pasi erre panaszkodik. Van erre valami megoldás akár orvosi? Hiszen szülni is kell egy nőnek és én is szeretnék majd.
2021. okt. 17. 19:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Volt barátnőm is szűk volt, egy együttlét kb 2-3 órás volt mert tágítani kellett. 1 ujjam alig ment be, mikor 2 ujjnyira kitágult akkor volt csak együttlétünk, más esetben fájt. Tágítani nem nagyon tudtam, fájt neki. Orvoshoz ment és műtötték, azt mondta hogy születési rendellenesség. De van járható út! Keress fel egy orvost.
2021. okt. 18. 04:20
 12/13 A kérdező kommentje:
Huhh köszönöm szépen mindenkinek a megértő és kedves válaszokat! Lehet konzultálok nőgyógyásszal erről.
2021. okt. 18. 13:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen barátnőm, hiába volt nedves nagyon nehezen ment be neki. Sokosítót is használtunk, az sokat jelentett, és gumi nélkül. Gumival nehezebb volt. Idő kellett amíg nem fájt neki, de utána nagyon élvezte.
2021. okt. 20. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!