Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire normális, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális, hogy a nővéremmel fantáziálok?

Figyelt kérdés

Úgy adódótt hogy pár hétre a fővárosba kell utaznom, és mivel nővérem ott lakik ezért nála fogok lakni. Róla azt kell tudni, hogy 40 éves, elvált és egyedül él. Én 29 vagyok tehát 11 évvel fiatalabb nála. Ő már kb 20 évesen elköltözött otthonról, szóval jó régen, amikor én még kb. 9 éves voltam.

Azt is kell tudni róla, hogy kifejezetten szexi nő, olyan igazi jó szőke negyvenes, szép arccal és kerek fenékkel. Hogy könnyebb legyen elképzelni Kb. így néz ki,ezen a képen lévő nő eléggé hasonlít rá arcra és testalkatra: [link]

Mióta kiderült hogy nála lakok majd, folyamatosan azon fantáziálok,hogy mi lenne hogyha szexelnénk egy párszor. De úgy,hogy teljesen elengednénk magunkat, minden gátlást levetkőzve, és mindent kipróbálva hatalmasakat dugnánk így titokban. Így hogy ez tabu dolog, és a nővérem még jobban felizgat, mintha csak egy sima nő lenne. Mi a véleményetek, mennyire beteg dolog ilyeneket fantáziálni? Mennyi az esély rá, hogy ő aki egy negyven éves nő is izgalmasnak találna ilyesmit?

2021. okt. 17. 13:05
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

#8 Köszönöm a normális és kimerítő választ, látszik hogy Te hozzáértő vagy, gondolom szexuálpszichológus vagy vagy ilyesmi.

Szerintem sem betegség vagy bűn az hogy ilyenekről fantáziálok, és nem is érzek bűntudatot miatta, mivel nem ártok vele senkinek, és amúgy meg tényleg nagyon szexi nő..

Megtenni azt nem tervezem egyébként, meg felvetni sem fogom neki..

Amúgy a csajozással, ismerkedéssel nincs problémám, és olyan méretet sem fog ölteni ez a fantáziálás, hogy ez megakadályozza más lányokkal való ismerkedést és szexuális együttlétet, mivel már vagy 16 éves koromtól kezdve volt olyan néha hogy rá gondoltam maszturbálás közben, és eddig sem okozott különösebb problémát, csak most ez felerősödött az odaköltözés miatt..

Szóval nem tervezem megtenni, viszont fantáziálni továbbra is fogok, és a lakásán ez mégjobb lesz,ha arra gondolok majd este hogy ott van a másik szobában és dughatnánk egy jót titokban,erre majd tuti kiverem. Persze ez csak fantázia és gondolat..

2021. okt. 17. 20:06
 12/25 anonim ***** válasza:
88%
Nem hétköznapi, de előfordul ilyen. Mit veszíthetsz. Szerintem kérdezd meg. 25L
2021. okt. 17. 21:03
 13/25 Mathus ***** válasza:
#11 (kérdező): ebben a témában olvasd el a Kaffka a tengerpartont Murakami Harukitól.
2021. okt. 17. 21:15
 14/25 anonim ***** válasza:
83%

Te belemennél? 🤔

Amúgy pedig igazat kell adnom nejed: meg kell kérdezni.

2021. okt. 17. 21:50
 15/25 anonim ***** válasza:
22%

Ha nem érzed hogy gondok vannak ezzel,akkor tulajdonképpen mit akarsz? Sőt még itt előadod,hogy ez milyen jó lesz majd,mert ott lesz a másik szobában!!

Gondolkozz már bmeg!A nővéred!Hova jutunk már?Lassan ha valaki a lányaról fantáziálgat,már az is tök normális lesz?

"fantáziálni továbbra is fogok, és a lakásán ez mégjobb lesz,ha arra gondolok majd este hogy ott van a másik szobában és dughatnánk egy jót titokban,erre majd tuti kiverem. Persze ez csak fantázia és gondolat.."

Kezeltesd magad !!

2021. okt. 17. 22:01
 16/25 A kérdező kommentje:

Miért is kéne kezeltetni magam, ha ezzel nem ártok magamnak és másoknak se? Szerintem másnak is megfordul ilyesmi a fejében,akinek ennyire szexi nővérje van, és egyébként ez a fő ok, hogy tényleg nagyon dugnivaló egy nő.

Lehet ,hogy az sokkal károsabb lenne ha elfojtanám magamban ezeket a gondolatokat és bűntudatom lenne miattuk.

2021. okt. 18. 06:31
 17/25 anonim ***** válasza:
88%

Nem biztos h normális dolog, mivel nem hétköznapi, de közel sem betegség, hiszen olyan perverz dolog, mint pl a pedofília.

Hasonló eset történt velem is, nővérem van de csak 1.5 év van köztünk. Mikor egyetemre kerültem (ugyan oda mentem, ahova ő, csak más karra), fel évig együtt laktunk albérletben. Pár alkalommal meg az elején megtörtént egy kis petting, aztán abbahagytuk. Igaz, egyébként sem voltunk sosem szégyenlős egymás előtt. Én pedig közben atmentem másik egyetemre (nem ez miatt). De azóta is jó a kapcsolatunk, tehát ez nem okozott semmi törést.

Szóval ez kettőnkön múlt, és nem szándékosan alakult így, hanem csak úgy megtörtént, de ennek már vagy 15 éve.

Úgy gondolom, ez sem hétköznapi sztori, ezért is gondolom, h nem biztos h normális, de nem beteg dolog.

2021. okt. 18. 08:55
 18/25 A kérdező kommentje:
#17 Köszi, hogy megosztottad. Petting alatt mit értesz, és mi történt konkrétan?
2021. okt. 18. 10:17
 19/25 anonim ***** válasza:

#17!

Azóta gondolsz a testvéri pettingre? Azt nem hiszem el hogy csak ennyi történt a tesóddal. Ha már volt egyéb akkor volt fő tevékenység is!

2021. okt. 18. 12:24
 20/25 anonim ***** válasza:
64%

Azért nyomjátok a pirosat annak akik ezt elitélik .

SZégyelljétek magatokat.

Ha nem akarsz semmit akkor miért kérdezed meg és erőszakoskodsz itt??,

2021. okt. 19. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!