Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek 37 éves pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 37 éves pasi gondolhatja velem komolyan vagy csak arra kellek neki?18L😗

Figyelt kérdés

2021. okt. 16. 19:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%

Hát?

27 éves voltam amikor szó szerint rám ragadt egy 16 éves elég szép kiscsaj.

de olyan szinten, hogy várt a ház előtt munka után.

ha mentem valahova megkérdezte, hogy jöhet e.

mikor lementem kutyát sétáltatni ott volt lent.

amikor beengedtem akkor kaját csinált.

szóval nem kicsit volt fura, de elmondta, hogy szerelmes belém, ez van és én leszek a férje ha tetszik nekem ha nem.

és...így lett végül.

15 évet voltunk együtt.

2021. okt. 16. 20:37
 12/15 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem nem szívesen jelenne meg pl barátok előtt veled. Mindenki megnézne titeket. Na meg nem hiszem, hogy sok lenne a közös téma, te még csak most kezded az életet.
2021. okt. 16. 20:46
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Én 42. évesen jöttem össze akkor 16. éves barátnőmmel, akivel 3. évig éltünk együtt, és szeretett volna gyereket tőlem. Szerintem ha valaki szeret valakit, a kor nem mérvadó!
2021. okt. 16. 21:23
 14/15 anonim ***** válasza:
74%
Csak arra kellesz neki drága. Ne gondolt túl.
2021. okt. 17. 00:14
 15/15 anonim ***** válasza:
35%
Majd dobok csontokat és elmondom,hogy mit akar.
2021. okt. 17. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!