Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Szerintetek 37 Ă©ves pasi gondolhatja velem komolyan vagy csak arra kellek neki?18Lđ
Figyelt kérdés
2021. okt. 16. 19:31
11/15 anonim vĂĄlasza:
HĂĄt?
27 éves voltam amikor szó szerint råm ragadt egy 16 éves elég szép kiscsaj.
de olyan szinten, hogy vĂĄrt a hĂĄz elĆtt munka utĂĄn.
ha mentem valahova megkérdezte, hogy jöhet e.
mikor lementem kutyåt sétåltatni ott volt lent.
amikor beengedtem akkor kajĂĄt csinĂĄlt.
szóval nem kicsit volt fura, de elmondta, hogy szerelmes belém, ez van és én leszek a férje ha tetszik nekem ha nem.
Ă©s...Ăgy lett vĂ©gĂŒl.
15 Ă©vet voltunk egyĂŒtt.
12/15 anonim vĂĄlasza:
Szerintem nem szĂvesen jelenne meg pl barĂĄtok elĆtt veled. Mindenki megnĂ©zne titeket. Na meg nem hiszem, hogy sok lenne a közös tĂ©ma, te mĂ©g csak most kezded az Ă©letet.
13/15 anonim vĂĄlasza:
Ăn 42. Ă©vesen jöttem össze akkor 16. Ă©ves barĂĄtnĆmmel, akivel 3. Ă©vig Ă©ltĂŒnk egyĂŒtt, Ă©s szeretett volna gyereket tĆlem. Szerintem ha valaki szeret valakit, a kor nem mĂ©rvadĂł!
14/15 anonim vĂĄlasza:
Csak arra kellesz neki drĂĄga. Ne gondolt tĂșl.
15/15 anonim vĂĄlasza:
Majd dobok csontokat Ă©s elmondom,hogy mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!