Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti érzitek, hogy orgazmuskor a spermátok spriccelni fog vagy csak folyni? Esetleg ezt lehet valahogy befolyásolni?
Figyelt kérdés
Erotikus fotósorozatot szeretnék készíteni, és részét képezné a férfi orgazmus.
De ugye itt nem nagyon lehet próbálni, és az elképzelt kompozíciókhoz fontos lenne tudni, hogy hogyan fog megjelenni a sperma.
2021. okt. 16. 17:03
1/10 anonim válasza:
én foglalkoztam erotikus fotózással szóval ha tudok segíteni írj nyugodtan. N
2/10 anonim válasza:
Honnan, vagy hogy kerítenél ehhez modelleket? :)
3/10 anonim válasza:
Szerintem ezt azért lehet tudni hogyan működik mert nálam speciel folyik a végén!
4/10 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, hogy honnan lesz modell? Avass be a kulisszatitkokba. 😄
Válasz: ha rendesen fel vagyok izgulva, akkor többnyire spriccel. Ha kevésbé, vagy előtte nemrég élveztem el, akkor folyik.
5/10 anonim válasza:
Nekem legtöbbször erősen spriccel, de érzem a különbséget már előre, ha néha mégsem, szóval azt hiszem igen.
6/10 anonim válasza:
Lehet kb. sejteni, hogy mennyire fog lőni.
Ha tele van a cucc, és nagyon kemény a pénisz, akkor valszeg lőni fog.
Ha félkemény, akkor inkább csak folyni fog.
8/10 anonim válasza:
Olyan srácot/srácokat kell keresni akiknek spriccel.
Nekem spriccelni szokott mindig, kérdés inkább az szokott lenni hogy hány spricc lesz a végén.
9/10 LuckyLevi válasza:
Nekem mindig spriccel. Ezert tudom elore, hogy spriccelni fog. Ezek szerint Te csaj vagy, aki spermat akar fenykepezni. Erdekes hobbi. :P
10/10 anonim válasza:
Ez a korral is változik. Fiatalabb pasiknak nagyobb gyakorisággal és valószínűséggel spriccel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!