Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 9 centis pénisz. Kelleni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

9 centis pénisz. Kelleni fogok én még valakinek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mikro péniszem van. Álva nagyon-nagyon maximum 9 centi,de annál meg kisebb is. 25 éves vagyok. Az arcom helyes,kondizok is ilyen téren rendben vagyok. Volt már pàr nő akinek tetszettem,de én egyszerűen nem merek belekezdeni így egy kapcsolatba. Minden álmom egy család,de nem hiszem hogy valaki így kibirná velem hosszú ideig egy kapcsolatba. Ráadásul még vékony is,de ez van,nem tudok ez ellen mit tenni. Bárcsak tehetnék.

Tud valaki olyan kapcsolatról,ami így működik? Olyan nő,aki ezt elfogadja? Vagy örökre magányos maradok.

2021. okt. 16. 03:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
Tehát 7 cm 😂 hát barátom túl sok jóval nem tudlak biztatni :( talán lehet, de ahhoz nagyon-nagyon erős érzelmi kötelék kell (vagy olyan nő aki nagyon szűk és már a normál méret is fájna neki)
2021. okt. 16. 04:12
 2/11 anonim ***** válasza:
14%
Ezt nem fogom megérteni, hogy lehet valakinek ilyen kicsi a farka.. L
2021. okt. 16. 04:31
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
Szívből sajnálom! 😢
2021. okt. 16. 04:32
 4/11 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm a válaszokat. Én is tudom sajnos. Kettes,ez egy ritka vele született dolog.

Mikropénisznek hívják keress rá.

Fogok majd menni műtétre valamikor a jövő évbe,azzal kicsit tudnak segíteni rajtam remélem.

2021. okt. 16. 05:01
 5/11 anonim ***** válasza:
8%
Lehet csajod, max majd megcsal.
2021. okt. 16. 07:16
 6/11 anonim ***** válasza:
25%
Ismerek olyan csajt, aki bár igényes, de sem a külső, sem a péniszméret nem döntő szempont nála az ideális pasi esetében! Intimitásban nála csak a technika a lényeg, ahogy mondta: "kicsivel is lehet csodát művelni!" Bár sajna kevés ilyen csaj van, de azért nem lehetetlen a helyzet!
2021. okt. 16. 08:09
 7/11 anonim ***** válasza:
71%
Van egy csomó asszexualis csaj. Nekik jó lehet, de ott nem lesz szex...
2021. okt. 16. 08:11
 8/11 anonim ***** válasza:
75%

Nehogy azt hidd a műtét segit rajta.

Lehet hogy nagyobb lesz , de nem fog működni.

2021. okt. 16. 08:16
 9/11 anonim ***** válasza:
43%
Kis bohóc is tud nagy cirkuszt csinálni..
2021. okt. 16. 10:00
 10/11 anonim ***** válasza:
90%
Fiatal koromban kifejezetten örültem volna ilyen partnernek, mert csaknem mindenkivel fájt a szex. Biztos, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki ezzel így van, más kérdés, hogy hogyan tudod megtalálni azt, akinek pont ilyen partner kell.
2021. okt. 16. 10:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!