Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 centis pénisz. Kelleni fogok én még valakinek?
Sziasztok!
Mikro péniszem van. Álva nagyon-nagyon maximum 9 centi,de annál meg kisebb is. 25 éves vagyok. Az arcom helyes,kondizok is ilyen téren rendben vagyok. Volt már pàr nő akinek tetszettem,de én egyszerűen nem merek belekezdeni így egy kapcsolatba. Minden álmom egy család,de nem hiszem hogy valaki így kibirná velem hosszú ideig egy kapcsolatba. Ráadásul még vékony is,de ez van,nem tudok ez ellen mit tenni. Bárcsak tehetnék.
Tud valaki olyan kapcsolatról,ami így működik? Olyan nő,aki ezt elfogadja? Vagy örökre magányos maradok.
Rendben köszönöm a válaszokat. Én is tudom sajnos. Kettes,ez egy ritka vele született dolog.
Mikropénisznek hívják keress rá.
Fogok majd menni műtétre valamikor a jövő évbe,azzal kicsit tudnak segíteni rajtam remélem.
Nehogy azt hidd a műtét segit rajta.
Lehet hogy nagyobb lesz , de nem fog működni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!