Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legfurcsább fantáziád, amit végül sikerült megvalósítanod?
Figyelt kérdés
2021. okt. 15. 17:39
1/9 anonim válasza:
Szex fogorvosi rendelőben a legszebb asszisztens csajjal.
4/9 anonim válasza:
Szex a 55+ os főnökömmel az irodában:D ebben az volt a fura, hogy sosem nyomult rám vagy celozgatott, de kíváncsi lettem volna rá és hogy 18 voltam. Sokszor fantáziáltam munka közben bizonyos helyzetekről vele. Aztán végül sikerült megvalósítani.
6/9 anonim válasza:
#5 hogy vetted rá?
Nem ítélkezem, nem azért kérdeztem, csak kíváncsi vagyok. Esetleg privátban megírod?
7/9 anonim válasza:
#6 Miből gondolod hogy neki kellett rávennie?
Lehet magától akarta a kiscsajszika.
Amúgy nekem az volt, hogy néhány kolléga-haverral megdugtuk a főnök feleségét, miközbe ő külföldön volt üzleti tárgyaláson.
8/9 anonim válasza:
Egyik exem az anyjával együtt hármasban 😊
9/9 anonim válasza:
Fiatalon nagyon vágyakoztam egy nőre aki az utcánkban lakott. Igaz ő már akkor kb. 45 év körüli lehetett(de iszonyat jól tartotta magát) 18 évesen sokat álmodoztam róla. Egyszer úgy hozta a sors, hogy ki kellett neki szállítanom valami okiratokat. Ajtót nyitott nekem, egy kis fekete köntös és csipkés body volt rajtam, mondta, hogy ismer engem mert látott az utcában. Meg édesapámat jól ismeri. Beinvitált, meg kínált egy pogány pezsgővel. Mondta hogy a férje kiküldetésben van. Úgyhogy ő volt az aki elvette a szűzességemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!