Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiket izgat a férfi anális kényeztetése?
Figyelt kérdés
Ez számotokra dildóval, anal pluggal izgalmasabb vagy csak simán ujjal?2021. okt. 15. 16:13
1/15 anonim válasza:
Itt a kulcsszó a “férfi” Aki valóban az, annak a feneke közelébe se mehet senki. A többi meg…mindegy is.
2/15 anonim válasza:
Akkor a valódi nő meg csak azt szereti ha megbaxák?
Semmi mell, semmi előjáték, semmi nyali fali
Mert alapon a fallosz bele a lyukba és 5 perc után megtörtént a fogantatás. Utánna várunk szépen 9 hónapot a gyerekre
3/15 anonim válasza:
Volt itt egy csaj, akivel találkoztam. Felvetette, hogy ő szereti csinálni az anált az ujjával, az exének is csinálta.
De én nem engedtem neki.
4/15 anonim válasza:
5/15 A kérdező kommentje:
Esetleg lány is tudna válaszolni?
Nem vitát szeretnék generálni, hanem olyan lányoktól kérdeztem, akik számára ez izgalmas.
Elég világosan hozzájuk szólt a kérdés.
2021. okt. 15. 17:20
6/15 anonim válasza:
Attól mert te nem szereted, attól még van olyan 100%-ig hetero férfi, akinek bejön ha mondjuk kinyalják vagy akár megujjazzák..
7/15 anonim válasza:
Van, csak az nem 100% ig heteró, attól függetlenül, hogy ezt állítja.
8/15 A kérdező kommentje:
Én nem is ezt kérdeztem, hanem, hogyha lány szereti a felcsatolhatóst, akkor neki pasival vagy csajjal izgalmasabb-e.
2021. okt. 15. 18:04
9/15 anonim válasza:
Simán ujjal. Mással nem csinálnám, az nekem már sok lenne, ha dildóval dugnám a férfi fenekét
10/15 anonim válasza:
7-es, akkor kifejtenéd, hogy mi?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!