Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek fiatal lányok full szőrös puncival, vagy mindenki borotválja?
Volt ilyen bnőm, igazi nagy kiterjedésű dzsungel volt a lába között, de imádtam, mert szerelmes voltam belé.
Gondolom, nem ő az egyetlen ilyen nő a világon.
Nekem 13 éves korom óta csupasz és el sem tudnám képzelni máshogy.
Az összes barátnőm közül egy van akinek nem csupasz, de neki is fazonra van nyírva és rövidre
Ha nem tudtad megkérni, akkor az nem volt komoly csaj.
Majd ha lesz egy igazi szerelmed és az is nézi hogy neked mi a jó, biztos benne lesz ebben is.
Az én barátnőm se borotválja, csak egykicsit megszedi a a szélét.
ENgem a borotvált amúgy is taszít ha kipattog és kiperseg.
NA meg ha borostás akkor csütörtök van.
És nem is akartam kérni senkit. Sőt, azt se szeretném, hogy az én vágyaim miatt hagyja meg valaki, közben meg utálja magát emiatt. Hanem olyan csajok vannak e, akik tényleg elvből nem borotválják, és nagy hosszú, sűrű szőr van ott? Mert engem ilyen érdekelne, de még nem volt dolgom ilyen nővel, pedig azért láttam már jónéhány puncit. A "legszőrösebb" csaj is olyan volt, hogy kicsit borostás volt, mert nem borotválta talán 1-2 hete. De az sem az igazi. A többi mind csupasz.
Én is pl már jóideje nem borotválom egyáltalán a farkam, és mostmár szőrös nagyon. 2 lány is látta így, és érdekes módon nem undorodtak ettől, sőt, pedig felvoltam készülve még a visszautasításra is emiatt.
En is ugyanigy vagyok, nagyon vagyom erre, a baratnomet megkertem es egy ideig meghagyta de nem szivesen. Ugyhogy igy eroltetni sincs kedvem igazabol. En se nagyon talalkoztam meg szoros punciju lannyal pedig nagyon szep latvanynak tartom. Talan egyszer majd sikerul meggyozni a baratnomet.
Egyebkent en is par eve ugy dontottem, hogy nem nyirom tovabb es nekem is nagyon szoros, szerintem ez nem zavarja annyira a lanyokat mint amennyire a sztereotipia alapjan gondolja az ember.
én imádom, ha egy nő szőrös.
egyszerűen gyönyörű és azonnal beindulok...
nagyon vágyom kapcsolódni egy ilyen lánnyal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!