Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már rajtatok nyakmerevítős nyakörv? Milyen érzés és mennyi ideig lehet kibírni hogy rajtad van? Ilyesmire gondolok: (KÉP)
2021. okt. 13. 14:36
1/9 anonim válasza:
Jó isten...ebben meg is lehetne fulladni.
2/9 anonim válasza:
Volt 1 oran at. Elejen nagyon fura volt es 1 ora utan kenyelmetlen is. Bunteteskent kaptam ezt.
3/9 anonim válasza:
Miért vannak ilyen beteg emberek??
6/9 anonim válasza:
Vegyek neked egyet? 😄 De kérnék is cserébe valamit... 😄
7/9 anonim válasza:
Kb. 3.5 órán át voltam Segufix-el lekötözve. Egymás után kerültek fel az újabb rögzítések. Kb. egy-másfél óra volt, amikor a gallér és fejrögzítő is rajtam volt. Jó volt.
8/9 anonim válasza:
Izginek tűnik, de nem hagy ez nyomot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!