Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak valóban csak a saját kielégülésük a fontos szex közben?
azért nem.
szerintem olyan 80% a saját élvezetem és 20%ban a partneremre is gondolok, tehát alárendelem ebben az időben a saját élvezetem.
de több kapcsolat után pontosan tudom, hogy a nők ilyenektől élveznek el igazából-
-elmosogatok heti többször...
-lazán mosok, takarítok...sőt vasalni is tudok.
-van kb 10 kaja amit éttermi szinten finoman el tudok készíteni.
az, hogy vadállat módón meg van dugva és elévez, ilyesmi csak az első évben elég.
utána arra élveznek el, meg attól akad fel a szemük amiket írtam.
Nekem pont fordítva, épphogy a nő kielégülése a fontos, a sajátom másodlagos. Igaz, én szubmisszív vagyok egy kicsit.
Lehet hogy te is inkább szubmisszív férfit keresel.
Csak a buta férfiak ilyenek.
Én szeretem úgy kezdeni, hogy a párom mindenképpen elélvezzen. Utána pedig, ahogy alakul. Valamikor 1-1 lesz a vége, valamikor pedig 6-1. A lényeg, hogy a nő legalább annyiszor élvezzen el, mint én. 1-1 után szinte mindig kinyalom még a végén, hogy ne érezze azt, hogy a végén csak megdugtam.
Nem kell könyörögnöm a szexért...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!