Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknak valóban csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak valóban csak a saját kielégülésük a fontos szex közben?

Figyelt kérdés
2021. okt. 12. 20:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%

azért nem.

szerintem olyan 80% a saját élvezetem és 20%ban a partneremre is gondolok, tehát alárendelem ebben az időben a saját élvezetem.

de több kapcsolat után pontosan tudom, hogy a nők ilyenektől élveznek el igazából-

-elmosogatok heti többször...

-lazán mosok, takarítok...sőt vasalni is tudok.

-van kb 10 kaja amit éttermi szinten finoman el tudok készíteni.

az, hogy vadállat módón meg van dugva és elévez, ilyesmi csak az első évben elég.

utána arra élveznek el, meg attól akad fel a szemük amiket írtam.

2021. okt. 12. 20:32
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont fordítva, épphogy a nő kielégülése a fontos, a sajátom másodlagos. Igaz, én szubmisszív vagyok egy kicsit.

Lehet hogy te is inkább szubmisszív férfit keresel.

2021. okt. 12. 20:48
 13/21 anonim ***** válasza:
2%
Csak. leszarom hogy a csajnak jó-e, beverem neki mint egy kiéhezett dúvad és 20 mp alatt telefröcskölöm, aztán kirúgom az ágyból. nem kell a nőkkel folyton lelkizni. Ugyanannyi időd volt rá, húzzál innen!!
2021. okt. 12. 20:51
 14/21 anonim ***** válasza:
94%

Csak a buta férfiak ilyenek.

Én szeretem úgy kezdeni, hogy a párom mindenképpen elélvezzen. Utána pedig, ahogy alakul. Valamikor 1-1 lesz a vége, valamikor pedig 6-1. A lényeg, hogy a nő legalább annyiszor élvezzen el, mint én. 1-1 után szinte mindig kinyalom még a végén, hogy ne érezze azt, hogy a végén csak megdugtam.

Nem kell könyörögnöm a szexért...

2021. okt. 12. 20:59
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy önző pötsfejnél aki még csak nem is szeret csak saját maga számít. Egy Férfinél meg te is. Kezdj az utóbbiakkal és kerüld el az előbbieket. Aki az ágyban önző veled az olyan lesz az élet többi területén is.
2021. okt. 12. 21:03
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
En szarul ereznem magam, ha nem tennek meg minden, hogy a partneremnek is jo legyen. Illetve inkabb azt mondanam, hogy sokkal jobban elvezem en is a szexet, ha a partnerem is elmegy. Az eddigi partnereimnel ez nem is jelentett problemat. 42F
2021. okt. 12. 21:35
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Sajna úgy tűnik.. a barátomat kicsit sem érdekli a kielegulesem.
2021. okt. 12. 21:51
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem.
2021. okt. 12. 23:04
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom...én nem ilyen vagyok:D Mindegy épp kivel voltam, a partnerem élvezetét mindig előrébb helyeztem a sajátomnál. Eddig a rekord amit elértem egy nőnél, az 5 orgazmus. Valahogy jobban élvezem a dolgot, ha arra játszom hogy a másik élvezze... Ha ez így értelmes.😂 21 f
2021. okt. 13. 02:45
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, remélem lesz még ilyen kapcsolatod. Hiába azért egy ember szexualitáshoz való hozzáállása a személyiségről is sokat elmond, ha az ágyban önző akkor az élet más területén is.
2021. okt. 13. 10:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!