Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy pezsdíthetnénk fel az előjátékot?
Figyelt kérdés
Maga a szex nagyon jó, de egyszerűen a pasim nem tudja meghozni a kedvem hozzá. Simogat, csókol, tapogat, de már nem indít be annyira, mindig kb ugyanaz a lemez. Mivel lehetne kicsit ezt az unalmasságot megtörni?2021. okt. 12. 17:20
1/9 anonim válasza:
Ez függ attól is, hogy téged mi indít be.
Beszélgessetek erről.
Nekem pont az segített, hogy szinte eltűnt az előjáték, és Ő dominál az van amit Ő akar.
3/9 anonim válasza:
Mondjuk úgy hogy kommunikáltok a szexről, megnyíltok egymásnak és megmondod, hogy hellóka csináljuk már kicsit változatosabban ne úgy mint valami végtelenített unalmas filmben.
4/9 anonim válasza:
Beszélgess vele sokat a szexről, vegyetek vibrátort vagy egyéb eszközöket és azokat is bevethetitek, na meg nekem nagy kedvenceim a jelmezek, szexy fehérneműk, ha ezekben szexelek, teljesen másként érzem magam közben! ☺️ N
5/9 anonim válasza:
Például új helyszínek, mosógép, konyhapult és más egyebek.
6/9 anonim válasza:
Én a helyében megpróbálnám a nyelvemmel addig ingerelni a csiklód, amíg vagy el nem élvezel, vagy kérni nem kezdesz, hogy dugjalak meg.
Szerintem ez feldobná az előjátékot. Szóval kérdd meg, hogy nyaljon ki.
7/9 anonim válasza:
BDSM
Nekünk bejött
Nem kell kőkemény bőrruhás korbácsolásra gondolni valami pincében. Persze lehet valakinek pont ez jön be. Mi viszonylag lightosnak számítunk ebben a világban, de végtelenül sok lehetőség van, kiélhetjük a kreatívitásunkat szerepjátékok terén. Gyakran már egy-két szó feltüzeli a másikat.
8/9 anonim válasza:
Lehet mosolyogni. Azt imádom ha a nyelve hegyével finoman vegignyalja a hatamat.
9/9 anonim válasza:
Én pl a nyalást úgy hoztam fel újra, hogy a szexi bodym alá a melleimre és oda le is pillecukrot raktam (imádja a pillecukrot). Sokszor csak 69ben nyal ki, de ez úgy meghozta az ő kedvét is, hogy brutálisan kinyalt a végére. És a melleimre is több időt fordított. Kreatívnak kell lenni. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!