Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hàny kiló volt a legnagyobb pasi, akivel valaha szexeltetek?
130kg én voltam 70kg
Ő volt a legjobb eddig az ágyban.
Ja, utolso, meg koleszterinszintet, stbt....
Nekem egyebkent olyan 100 koruli
Ez a kérdés volt már, nemrég.
Én kedvelem a mackókat, valahogy védelmezőnek érzem őket, szexben pedig bírom, hogy szinte azt tudnának velem tenni, amit csak akarnának.
Kilóban nemigen tudom megmondani ki volt a legnagyobb. Nem kérem őket, hogy álljanak mérlegre. (ahogy colostokot sem hordok magamnál, így az intim méretüket sem tudom centire)
Én 50-55 kg körül vagyok. Férjem most 120 - 125 kg, 180 cm magas ;-) 130 fölé nemigen ment a súlya. Most a home office miatt szedett fel sokat. Fogyózik is.
Amikor pár éve költöztünk, akkor jött egy valódi óriás, ő volt a lomtalanítók főnöke. Legalább 210 magas, izmos (is), akkora felkarral, mint férjem combjai. Párom sem lomha, rajta is van izom a súlyfelesleg mellett. Mit ne mondjak, még férjem is megjegyezte, nagyon ráizgultam a pasira. ;-)
19:
Mármint a férjed izgult rá vagy te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!