Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, akinek a kisebb, 11-12cm-es pénisz az ideális és nem is vágyik nagyobbra?
Figyelt kérdés
Mielőtt jönnek a troll kommentek, úgy értem, hogy a pasijának van ekkora pénisze.2021. okt. 11. 15:06
11/15 anonim válasza:
#10 Látom jellemezted magad. Egyszer majd próbáld ki az edzést és a munkát. Más kérdéseknél is rajtad röhögnek :D
12/15 anonim válasza:
Hmm, nőként mondom, 18 centitől én csak fájdalmamban nyögnék...
13/15 anonim válasza:
Lehet, hogy sok nőnek jó a 17-18 hossz, meg 5-6cm átmérő. De férfiként...nem lehet tövig nyomni, mert a nőnek fáj. Nem kapja be, csak a végét, mert hány. Az anál meg szinte kizárt.
14/15 anonim válasza:
Van. Egyszer voltam annyira szűk csajjal, hogy a 15 centinek alig a felét engedte bedugni, annyira rövid volt a hüvelye, és szűk is nagyon. Na neki egy 11 centis tökéletes lett volna. De a legtöbb lánynak a 15 cm is határeset, mert simán menne nagyobb is, ahogy tapasztalom.
15/15 anonim válasza:
13-14 Dettó. Naggyal nekem is volt gondom. Vicces: a lánynak volt gyereke, valahogy kiderűlt,hogy kicsit félek hogy nem lesz vele olyan jó a szex, erre annyit mondott: neki kicsit nagyobb is befér már. A vastagságban lehet,de a hosszával sokszor bajban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!