Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatnám meg? 22L
Egy pasi ismerősöm azt mondta h majd egy kicsit feljön hozzám mert rég beszéltünk,néha 1-2 emojival elárulja magát h nem csak beszélgetni szeretne. Akkor tényleg csak egy kicsit akar velem lenni?
Honnan tudhatnám meg h velem is akar majd aludni/szexelni?
Megkérdezni nem akarom
Akkor is szexelnétek egy olyan csajjal akivel sokáig terveztétek ha mondjuk elkezdtetek ismerkedni/találkozgatni más lányokkal is?
Ha esetleg megtörténne a dolog akkor ciki lenne ha megkérném h aludjon nálam? 😊
Vagy hogyan vezethetem rá h azt akarja?
#12!
Ha ismerkedek lányokkal, de életem szerelmét - akivel együtt szeretnél élni - is megdughatom, akkor természetesen megteszem. A többi lányt pedig leépítem.
De engem nem épített le.. Mindig ő keres engem, és annyit mondott h vannak "jelöltek" 🤦♀️
#16!
Ja, hogy te vagy az a csaj, akit dugni tart, ameddig össze nem jön olyannak, akivel igazi kapcsolatot szeretne.
Hülye lennél nem élni a lehetőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!