Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem nagyon tudja elfogadni, hogy szürke aszexuális vagyok. Mit tegyek?
Ha nagyon eltérnek az igények, az sehova nem vezet.
Egyikőtök "megerőszakolása" se jó.
Mit jelent az, hogy SZÜRKE aszexuális? Magát az aszexuális kifejezést ismerem, de a szürke jelzőt még nem hallottam.
Köszi az infót.
26/F
Szerintem ha ennyire fontos neked ez a lány, akkor próbáld megbeszélni vele azt, hogy te ezt nem tudod megadni neki, mással intézze el a szexet, de legyetek együtt, mert smúgy szereted és összepasszoltok.
Igazából ha aszex vagy, akkor 2 lehetőséged van: vagy elfogadod, hogy mástól nem várhatod el, hogy lemondjon a szexről örökre ezért nyitott kapcsolatban élhetsz majd VAGY keresel egy aszex nőt és boldogan éltek míg meg nem haltok.
A lényeg, hogy nem várhatod el a párodtól azt, hogy sose szexeljen ezentúl. Azt persze igen, hogy fogadja el a helyzetet ha veled akar maradni. De ne feledd, hogy az elfogadás nem azt jelenti, hogy belemegy a szexmentes életbe
Akkor legyél színes aszex :D
A viccet félretéve nem tudod ráerőltetni az akaratodat ha ő nem aszex.
2 opció van:
1.Megengeded neki h melletted mással élje ki a vágyait.. (akár nézheted is őket közben)
2.Szakítasz vele,h te is és ő is megtalálja a hozzáillő személyt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!