Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Roma lányok valóban jobbak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Roma lányok valóban jobbak?

Figyelt kérdés

2021. okt. 10. 17:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
22%
Eleve szar rasszista a kérdés!
2021. okt. 11. 00:10
 12/16 anonim ***** válasza:
46%
Nekem félvér barátnőm volt, én is azt mondom ő volt az aki a legragaszkodóbb volt és a legjobban szeretett, igazából a viselkedése egyáltalán nem volt cigányos, az apja volt cigány, de ő is végtelenül normális, nagyon cigánynak nézett ki, és azt hinné az ember hogy biztos a viselkedése is rossz lesz, aztán bumm, pedig jobb apósjelöltet nem is kívánhattam. Amiért szétmentünk az a túlzott ragaszkodás és féltékenység volt a barátnőm részéről, nekem kell a tér egy kapcsolatban, szóval nem a származása miatt lett vége.
2021. okt. 14. 17:16
 13/16 anonim ***** válasza:
44%

Nekem volt roma csajom. Igen roma az úgynézki mint egy cigány csak normális.

Jobbak e ? Miben?

Gyakorlatilag bárhol,bármikor,bárhová dughattam.

Dugtam is.

Egész finomakat főzött.

És igen valóban nagyon ragaszkodott.....máshoz is. Amúgy fehér lány is csaltmeg szóval van amiben nem jobb.

2021. okt. 20. 19:01
 14/16 anonim ***** válasza:
84%

"Nekem volt félvér roma csajom. Iszonyat szűk volt és bárhol bármikor kapható volt a szexre. Csakhát a természete..."

Megerősíthetem!

Az exem 10 év után nem tudta hol melózok, egyszer se jött felém.

Nógrádi a barátnőm, de az ebédet behozza a melóhelyre, ha kérem.

Első héten le akarta mosni a kocsimat is, mondtam neki szó se lehet róla :D

De ha nincs jól "megrakva", vagy ha valami nem jön össze amit előtte megígérte, hát a világból kiátkoz!

Az már tiszta győzike só olyankor inkább menekülök is :D

Egyébként imádom!

2021. okt. 21. 13:30
 15/16 anonim ***** válasza:
44%
Igen. Szerintem jobbak.
2021. okt. 21. 13:45
 16/16 anonim ***** válasza:
33%
Nekem volt egy roma csajom, de nem tartott sokáig, mert sajnos elég buta es unalmas volt. Az ágyban nem volt rossz, de nem lehetett beszélgetni vele. Barmiről kerdeztem a vélemenyét, csak felszines butasagokat beszélt. Vegül ráuntam...
2021. okt. 22. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!