Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy férfinak eddig csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinak eddig csak “húsosabb” “testesebb” (szóval akiken van mit fogni) alkatú barátnői voltak, akkor lehet ebből következtetni arra, hogy csak az ilyen típusú lányok jönnek be neki?

Figyelt kérdés
És esetleg egy nagyon vékony lánynak semmi esélye nála (?) Eddig kb 20 barátnője volt akikről tudok és mind ilyen alkatú volt. Vagy ez adódhat abból is, hogy ő is elég húsos alkat és emiatt nem mer mondjuk vékonyabb lányoknál kezdeményezni (?)
2021. okt. 10. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:
76%

Nekem is csak duci barátnőim voltak eddig, szálkás férfiként…

És simán lenne esélye vékony lányoknak is nálam, nem ez a lényeg, hanem az összhatás.

De ha annak az illetőnek 20 barátnője volt már, akkor szerintem eleve messziről kerüld el.

2021. okt. 10. 16:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem mindig a vékony csajok jöttek be. Az passzolt hozzám és azt éreztem menőnek. Egészen addig míg meg nem ismertem a mostani pàromat. Ő egy elég duci magas csaj mégis minden porcikáját imádom. Tehát az ílés vàltozhat
2021. okt. 10. 17:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Van aki ezt szereti van aki meg azt! Nekem kimondottan a vékony csajok jönnek be de nagyon!
2021. okt. 10. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!