Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért nem tudnak elélvezni egymás után többször mint a nők?
Figyelt kérdés
2021. okt. 9. 11:03
11/16 anonim válasza:
Nekem kettő szokott menni, a második élvezés már nehezen szokott jönni, azért már keményen meg kell dolgoznom. Ez úgy egy másfél órás szexben, amiben minden benne van, előjáték, aktus, a két menet között masszázs, beszélgetés). A harmadikra már abszolút nincs igényem, nem is hiszem hogy összejönne. Amúgy szerintem nem is lenne nagyon értelme össze-vissza lövöldözni egymás után, inkább arra jó törekedni hogy az ember beossza a patront. A csúcs előtt a legjobb elnyújtani a kötéltáncot aztán annál nagyobb lesz a beteljesülés. 40F
12/16 anonim válasza:
Furcsa ez a gyakori...Nekem is 2 megy max és még eléggé sokáig és le lettem oltva hogy impotens vagy stb...Mert ez meg az egész éjszaka 5-6 meneteket bírnak...Ezért nem szabad komolyan venne ezt az oldalt...Mert mindenki túloz és aki lehet átlagos akármibe...Még azt is lehúzzák önbizalmilag pedig nem igaz!
13/16 anonim válasza:
Szövegértés, ti alulművelt gyíkok... Nem arra vonatkozik a kérdés, hogy valaki tud-e többször is dugni egy nap/egy este stb., hanem arra, hogy miért nem tud többször elélvezni közvetlenül egymás után, mondjuk egypár perc vagy még rövidebb idő alatt, mint egyes nők.
És már mondták, azért, mert a prosztatának fel kell töltődnie. Ha nincs mit kilőni, nincs értelme elélvezni, legalábbis fajfenntartási szempontból, amire ugye a dugás elvileg szolgál.
14/16 anonim válasza:
a multiorgazmus tanulható pasiknak is. ilyenkor az ejakuláció elmarad, de az élvezés érzése nem.
15/16 anonim válasza:
"a multiorgazmus tanulható pasiknak is. ilyenkor az ejakuláció elmarad, de az élvezés érzése nem."
Ezzel max a farkad teszed tönkre hosszútávon, és nem tudsz majd rendesen elélvezni. Nem kell megerőszakolni azt, ami ösztönös és természetes. Mikor jön a spricc, el kell engedni.
16/16 anonim válasza:
miért tenném ezzel tönkre? tantra szex, és a magmegtartás már több ezer éves. nem értek eléggé hozzá. mert én nem tudom. de élvezésnél energiát vesztesz. éppen az a természetesebb, ha nem pocsékolod ha nem muszáj, és így folyamatos orgazmusom lehet. vannak jogik akik csak gyerek nemzésnél élveznek el úgy ahogy te. mivel több ezer éve csinálják, biztos hogy nem káros. de többet nem szólók a témához mert nem tanultam még meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!