Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nektek mi a tapasztalat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek mi a tapasztalatotok? Azt vettem észre sok olyan pasi van mikor élvezne el,magának fejezi be szex végén de van hogy orál vagy kézi után is. Ez miért van?

Figyelt kérdés
Gyakran találkoztatok ilyennel? Vagy nektek kényelmesebb is így hogy magának fejezi be? Pasik akik így szokták,mi az oka?
2021. okt. 9. 05:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát nem.tudom nekem általában a számban fejezik be ..
2021. okt. 9. 09:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Én azért szoktam néha magamnak befejezni,mert a párom szereti nézni!
2021. okt. 9. 09:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Sose találkoztam ilyennel, és elég lelombozó is lenne. Mert nyilván én akarom kielégíteni, ha már szexelünk. Gondolom nagyon a kezéhez szokott, aki ilyen. Talán ha egyre többet csináljátok, hozzád szokik. És persze beszéljétek meg, esetleg mit tehetnél másképp.
2021. okt. 9. 11:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Én,bizony bele spriccelnem a spermat,ha szexelhetnek egy jó nővel!
2022. dec. 9. 12:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Parszor elofordult viszont inkabb ugy szoktam, hogy mondom a partnernek hogy kozel vagyok es hogyan szeretnem ha csinalna (szorosabban, gyorsabban stb).

Altalaban nem veszik rosszneven ha iranyitom. Egyetertek az elottem irokkal akik azt mondtak, hogy ez valoszinuleg a sok maszti eredmenye.

2023. jan. 14. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!