Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas/hosszú párkapcsolatban élő pasik! lyen szitációban mi járna a fejetekben?
Figyelt kérdés
A munkahelyeteken lenne egy nálatok sokkal fiatalabb csaj, aki bejönne nektek, és a lány sokszor a tekintetetek keresné/nézne titeket, viszont mást nem csinálna? Esetleg néha rátok mosolyogna.2021. okt. 8. 18:04
2/7 anonim válasza:
Bepróbálkoznék nála hátha sikerülne vele összejönni !
3/7 anonim válasza:
Őszintén? Az hogy hogyan varrhatom le.
4/7 anonim válasza:
Ez nem jó ötlet...
Maximum egy kalandra kellene, de utána meg együtt dolgozni? 🤔
Esetleg bosszúból keresztbe is tehet a melóban, ha nem úgy alakul ahogy ő képzeli. (tehát nem dobnam el az életem az ő kedvéért)
Mindenképpen kihagynam.
5/7 anonim válasza:
Céges bulin lerészegedünk együtt, és akkor kiderül, többet is akar-e. (Az asszonyt biztos nem hagynám el érte, de szórakozásnak jó lesz.)
6/7 anonim válasza:
Volt már ilyen. Az járt a fejemben,h hűha. Ki kellene ugrasztani a nyulat. De nem csaltam volna meg az akkori páromat. Szerintem legtöbb embernek csak a hódítás hiányzik,mert akkor érzi h bizony szexuálisan még vonzó, s nem csak megszokásból szexelnek vele otthon
32F
7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy tetszene a szitu, de mivel szeretem a páromat, ezért nem kezdeném el túlpörgetni a dolgot. Szingli koromban amúgyis sok ilyenben volt részem, egy idő után nem nyújt sok újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!