Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket izgat a kikötözős szex? 25l
Figyelt kérdés
Úgy mikor egy lány ki van kötözve és azt csináltok vele amit akartok.2021. okt. 6. 13:31
11/25 anonim válasza:
annyira azért nem izgató szerintem
13/25 anonim válasza:
Engem már minden izgat, ha lyukat látok a szitán az is!🤣🤣39f
14/25 anonim válasza:
Szerintem iszonyú szexi, ha a lány kiszolgáltatott, mert nem tud mozdulni. Hmm! Persze nem bántom, csak jó alaposan megszeretgetem. De csak fantáziában, még nem próbáltam soha. 48f
15/25 anonim válasza:
Szokott menni a barátnővel ez is, fel lehet dobni a szexet vele.
16/25 anonim válasza:
igen, főleg azért, mert én nagyon szeretek játékokat használni és úgy érzem nagyon kreatív vagyok, ha szexről van szó. Egyszer csináltam párommal, úgy igazán kikötözni, de sajnos utána nagyon megfázott. Vigyázni kell azért ezzel, ha lehet túlfűteni kicsit a szobát
18/25 anonim válasza:
Nekem bejön jó lenne egy ilyen partner aki szereti de csak határokon belül
f28
19/25 anonim válasza:
Még nem próbáltam de mondjuk izgalmas lehet hogy nem tudhatja hol fogom izgatni és nagyon nem is tud semmit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!