Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom anyja jobb nő mint én hogy kezeljem?
Istenem! Ne légy már .....
A párod nem az anyjával akar lefeküdni, hanem veled!!!
Azert engem is zavarna, ha az anyja valami fullos milf lenne.
Igyis laposabb a hasa anyosomnak mint nekem es pont olyan magas, mint amilyen magas en szeretnek lenni.. Mondjuk sogornomnel jobb alakja van anyosomnak :D
Egyebkent nem rossz dolog ez, van ket elegge helyes fia, "sajnos" csak ez egyiket "ronthatom" meg :D
Milyen igazsagtalansag ez...
Fiatal lányoknál gyakran előfordul, hogy egy érett, nőies hölgy társaságában alul értékelik magukat. Nem csak Alfa férfi, hanem Alfa nő is létezik!
Helyedben nem azét aggódnék, mennyire fogad el a párom, hanem, mi lesz, ha összeházasodtok és ez a nő lesz az anyósod! :-o
Megmondom az őszintét! Ez az élethelyzet nem egészséges! Ezt nem fogod kinőni, nem kerülsz soha az Alfa nő fölé. Mindig emészteni fog a probléma!
Van az úgy, hogy nem a párod miatt szakítasz, hanem a családja okán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!