Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a párom anyja jobb nő mint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom anyja jobb nő mint én hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
Picit zavarja az önérzetem ez a dolog.

2021. okt. 6. 00:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%
Ugyan már, gondolj a korkulonbsegre.
2021. okt. 6. 07:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Istenem! Ne légy már .....

A párod nem az anyjával akar lefeküdni, hanem veled!!!

2021. okt. 6. 07:18
 13/19 anonim ***** válasza:
29%

Azert engem is zavarna, ha az anyja valami fullos milf lenne.

Igyis laposabb a hasa anyosomnak mint nekem es pont olyan magas, mint amilyen magas en szeretnek lenni.. Mondjuk sogornomnel jobb alakja van anyosomnak :D

Egyebkent nem rossz dolog ez, van ket elegge helyes fia, "sajnos" csak ez egyiket "ronthatom" meg :D

Milyen igazsagtalansag ez...

2021. okt. 6. 07:26
 14/19 anonim ***** válasza:
93%
Hát...az én anyósom is vékonyabb és magasabb nálam, bármit megehet, sosem hízott, büszke is erre. Én teltebb vagyok nála és alacsony is, de sosem rivalizáltam vele. Ha úgy vesszük, nekem meg az arcom szebb, mert szinte alig van ráncom, őt meg nagyon száraz és ráncosodó bőrrel "áldotta meg" a sors, még a fülcimpája is ráncosodik szegénynek..
2021. okt. 6. 08:44
 15/19 anonim ***** válasza:

Fiatal lányoknál gyakran előfordul, hogy egy érett, nőies hölgy társaságában alul értékelik magukat. Nem csak Alfa férfi, hanem Alfa nő is létezik!

Helyedben nem azét aggódnék, mennyire fogad el a párom, hanem, mi lesz, ha összeházasodtok és ez a nő lesz az anyósod! :-o

Megmondom az őszintét! Ez az élethelyzet nem egészséges! Ezt nem fogod kinőni, nem kerülsz soha az Alfa nő fölé. Mindig emészteni fog a probléma!

Van az úgy, hogy nem a párod miatt szakítasz, hanem a családja okán.

2022. jan. 7. 01:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez nem így működik a férfiaknál, pláne nem egy hosszabb távú kapcsolatban. Megszokod a másik arcát pár hét alatt, és már teljesen másnak látod, mint vadidegenként. A mosolyodat, a szemed csillogását szereti, nem azt, hogy egy objektív (ami nem lézezik), független rögtönítélő zsűri kinek hány pontot ad.
2022. jan. 7. 08:09
 17/19 anonim válasza:
gyerünk hármas az mindent megold
2022. jan. 7. 10:35
 18/19 A kérdező kommentje:
Tényleg olyan alfa nősténynek érzem
2022. jan. 7. 13:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az én vejeim is alfának éreznek engem. Nincs ezzel semmi gond, majd felnőnek a feladathoz. Nem várhatod el egy 18-20 éves embertől, hogy olyan nagy önbizalommal, olyan megjelenéssel rendelkezzen, mint egy 40 éves sikeres nő vagy férfi.
2022. jan. 7. 13:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!