Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok 20 év körüli lány van aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok 20 év körüli lány van aki szed fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
Ők kiknek engedik gumi nélkül? Csak komoly kapcsolatban vagy szexkapcsolatban is?
2021. okt. 5. 11:46
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Minden életkorban gyakori a fogamzásgátló szedése. Akinek van egy kis esze kapcsolatban engedi gumi nélkül,nem pedig alkalmiban vagy szexkapcsolatban.
2021. okt. 5. 11:51
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Fogamzàsgátlót nem csak azért szedünk h ne legyen gyerek. Van akinkek hormon gondokra, pajzsmirigyre vagy petefészek ciszta miatt szedi. Bár hiába szünteti meg ezeket a gondokat a mellékhatása brutális mindegyiknek. Hála a jó istennek én semmi ilyen hormon tartalmú dolgot nem szedhetek. A pasik kénytelenek gumit húzni
2021. okt. 5. 11:53
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Én is szedek. Elsősorban nőgyógyászom ajánlotta a menzeszem miatt. Az más dolog, hogy jó a szexhez is. Csak tartós kapcsolatban engedem gumi nélkül, alkalmiban sosem engedném meg!
2021. okt. 5. 11:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos sokan szednek aki szedhet. Vannak akiknek kvázi halálos lehet, amennyiben örökölt véralvadási zavaruk van. Tehát nem olyan evidens hogy egy nő szed ilyet. Meg kell kérdezni... Gumi nélkül pedig nem szexel alkalmiban ép eszű, igényes ember.
2021. okt. 5. 12:01
 5/10 anonim ***** válasza:
87%

Sajnos 20 évesen szedtem, akkor komoly kapcsolatban voltam.

Megbántam, mert sok kellemetlen mellékhatását tapasztaltam.

2021. okt. 5. 12:18
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
20 éves kor alatt kezdtem el szedni. Nagyon durva görcseim voltak, receptre kapott fájdalom csillapítók sem használtak. Egy kínzás volt az egész. Mindig tartós kapcsolataim voltak, sose alkalmiztam, szexkapcsolatom sem volt. Ha lett volna akármelyik, akkor egyértelműen gumi. Most már 20 felett vagyok, évek óta ugyan az a párom.
2021. okt. 5. 12:20
 7/10 anonim ***** válasza:
69%

Én is szedek, elsősorban azért kezdtem el szedni hogy véletlen se legyen gyerekem, viszont mivel már kaptam el nemibetegséget senkinek nem engedem gumi nélkül csak akkor ha tartós,komoly kapcsoltom van és biztosra tudom hogy nincs semmi baja..

20/L

2021. okt. 5. 12:35
 8/10 anonim ***** válasza:
35%

Sok lány szed, barátnőm is szedett és én kértem meg, hogy ne folytassa mellettem, inkább gumizok vagy ha már a 2. meneten túlvagyunk, berakom simán mert nem sok esély van a gyerekre, meg 3 éve együtt vagyunk, ha besikerül megtudjuk oldani.

Mi benne a jó?

Nem leszel terhes, a barátodnak könnyű élvezni a dolgot és egyszerűbb mint számolgatni hány gumid van.

Mi benne a rossz?

Nem szeretem a gyógyszereket és nem hiszem, hogy baromi jót tesz a lánynak, én meg nem vagyok önző így abbahagyta és örült is neki, sok a mellékhatás (mióta nem szedi sokkal jobban kívánja a szexet pl), valamint féltem, hogy nem lehet majd gyereke szóval ennyi.

Sok lány szedi, én nem vagyok orvos, de a természetes dolgokat szeretem, ezt neked kell eldönteni akarod-e vagy sem de pasi hatására ne menjen bele senki.

2021. okt. 5. 12:41
 9/10 anonim ***** válasza:
11%
Dehogy szedik sokan. Amelyiknek esze van az szedi, de a 20-asok közt ez ritka. Akadnak néhányan, akik mellékhatásokat tapasztaltak, közűlök van aki kipróbált másikat is, van aki emiatt nem szed. Többségük viszont nem. Van aki a "ha már megdugott fizessen is gyerektartást" elv alapján terhesség esetén a születendő gyereket eszközként használva sakkban akar tartani és lóvéval lehúzni valakit (nem számolva azzal, hogy ezt a gyerek nagykorúságáig teheti, ráadásul addig is bizony a pujára kell költeni a kapott pénz nagyobbacska részét). Van aki egyszerűen nem is akar szexelni - szerintük csak a férfiak gusztustalan szórakozása a szex, amit azok csak a nők abúzálására használnak. És - ami a legnagyobb baj és sajnos ez a döntő többség - van aki egyszerűen nincs felvilágosítva ebben a témekörben. A szülők hanyagsága és az iskolai felvilágosítások színvonaltalansága miatt.
2021. okt. 5. 15:27
 10/10 anonim ***** válasza:
75%
Értelmes, normális, felnőtt gondolkodású nő csak annak engedi akiben 100%-ig megbízik. Ez meg többnyire ugyebár a barátja, nem pedig az akivel csak hébe-hóba dug.
2021. okt. 5. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!