Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok 20 év körüli lány van aki szed fogamzásgátlót?
Sajnos 20 évesen szedtem, akkor komoly kapcsolatban voltam.
Megbántam, mert sok kellemetlen mellékhatását tapasztaltam.
Én is szedek, elsősorban azért kezdtem el szedni hogy véletlen se legyen gyerekem, viszont mivel már kaptam el nemibetegséget senkinek nem engedem gumi nélkül csak akkor ha tartós,komoly kapcsoltom van és biztosra tudom hogy nincs semmi baja..
20/L
Sok lány szed, barátnőm is szedett és én kértem meg, hogy ne folytassa mellettem, inkább gumizok vagy ha már a 2. meneten túlvagyunk, berakom simán mert nem sok esély van a gyerekre, meg 3 éve együtt vagyunk, ha besikerül megtudjuk oldani.
Mi benne a jó?
Nem leszel terhes, a barátodnak könnyű élvezni a dolgot és egyszerűbb mint számolgatni hány gumid van.
Mi benne a rossz?
Nem szeretem a gyógyszereket és nem hiszem, hogy baromi jót tesz a lánynak, én meg nem vagyok önző így abbahagyta és örült is neki, sok a mellékhatás (mióta nem szedi sokkal jobban kívánja a szexet pl), valamint féltem, hogy nem lehet majd gyereke szóval ennyi.
Sok lány szedi, én nem vagyok orvos, de a természetes dolgokat szeretem, ezt neked kell eldönteni akarod-e vagy sem de pasi hatására ne menjen bele senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!