Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Problémát jelenthet ez egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Problémát jelenthet ez egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Gond lehet, ha nekem a behatolástól nincs orgazmusom, csak ha kézzel izgatják a csiklómat? Ez probléma a férfiaknak?

L

2021. okt. 5. 07:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Nekem sincs hüvelyi orgazmusom, sosem volt ez probléma a kapcsolataimban.
2021. okt. 5. 07:52
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Nekem még elöny is lenne, mert a behatolást nagyon kevés ideig bírom. F
2021. okt. 5. 07:59
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Nem probléma, de jobban örülnék, ha lenne faroktól is. 😁
2021. okt. 5. 08:05
 4/11 anonim ***** válasza:
42%
Egy icipicit talán minden pasinak csalódás (nem is miattad, hanem mert kicsit úgy is érzik, ez az ő hibájuk), de bárki, aki értelmes, nem fog ebből gondot csinálni, és kb bármit megtesz, hogy te is élvezd, és elélvezz :)
2021. okt. 5. 08:27
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Akkor probléma, ha a partnered ezt nem érti meg vagy nem fogadja el.
2021. okt. 5. 08:32
 6/11 anonim ***** válasza:
96%
Nekem sincs, és sosem okozott gondot. Csalódásként sem élte meg senki, egy tapasztalt férfi tudni szokta, hogy a nők döntő többsége ilyenre nem képes, és nem csinál ügyet belőle. Próbáljatok olyan pózt keresni, ahol a csiklód is stimulálva van, esetleg te izgasd magadnak, vagy ott van még az orál is :)
2021. okt. 5. 08:34
 7/11 anonim ***** válasza:
93%

Ha egyéb módon kielégít, akkor nincs ezzel baj. Persze ez csak az én vélemênyem.

Nagyon kevés nőnek van hüvelyi orgazmusa egyébként.

Nekem êletemben csak egyetlen férfival volt/ van egyáltalán bármilyen orgazmusom, a férjemmel. De a hüvelyi orgazmus nagyon ritkán jön össze, évente 1-2 alkalommal. Csiklói mindig van vele, nyalástól, kézimunkától is. Korábban, Másokkal még így sem volt soha, szóval ennek is örülök. Életem első orgazmusát emiatt 24 évesen éltem át először.

2021. okt. 5. 08:39
 8/11 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is csak 2 pózban van hüvelyi a többiben nincs
2021. okt. 5. 10:08
 9/11 anonim ***** válasza:
95%
Legtöbbször nekem sincs hüvelyi orgazmusom, összesen néhanyszor sikerült eddig. Szerintem ezzel nincsen baj.
2021. okt. 5. 11:21
 10/11 anonim ***** válasza:
64%
A problémát inkább az okozza, hogy a legtöbb férfit egyszerűen nem érdekli az egész. Mert sok nő úgyis vele marad, ha nem elégíti ki. Tehát nem mindegyiknek van türelme, hogy téged is a csúcsra vigyen. Volt exem, akivel sosem volt orgazmusom, csak ha magamnak izgattam közbe a csiklóm. Párommal szinte minden szex során van, mert fordított rá időt, hogy kiismerjen.
2021. okt. 5. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!