Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Problémát jelenthet ez egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Gond lehet, ha nekem a behatolástól nincs orgazmusom, csak ha kézzel izgatják a csiklómat? Ez probléma a férfiaknak?
L
2021. okt. 5. 07:51
1/11 anonim válasza:
Nekem sincs hüvelyi orgazmusom, sosem volt ez probléma a kapcsolataimban.
2/11 anonim válasza:
Nekem még elöny is lenne, mert a behatolást nagyon kevés ideig bírom. F
3/11 anonim válasza:
Nem probléma, de jobban örülnék, ha lenne faroktól is. 😁
4/11 anonim válasza:
Egy icipicit talán minden pasinak csalódás (nem is miattad, hanem mert kicsit úgy is érzik, ez az ő hibájuk), de bárki, aki értelmes, nem fog ebből gondot csinálni, és kb bármit megtesz, hogy te is élvezd, és elélvezz :)
5/11 anonim válasza:
Akkor probléma, ha a partnered ezt nem érti meg vagy nem fogadja el.
6/11 anonim válasza:
Nekem sincs, és sosem okozott gondot. Csalódásként sem élte meg senki, egy tapasztalt férfi tudni szokta, hogy a nők döntő többsége ilyenre nem képes, és nem csinál ügyet belőle. Próbáljatok olyan pózt keresni, ahol a csiklód is stimulálva van, esetleg te izgasd magadnak, vagy ott van még az orál is :)
7/11 anonim válasza:
Ha egyéb módon kielégít, akkor nincs ezzel baj. Persze ez csak az én vélemênyem.
Nagyon kevés nőnek van hüvelyi orgazmusa egyébként.
Nekem êletemben csak egyetlen férfival volt/ van egyáltalán bármilyen orgazmusom, a férjemmel. De a hüvelyi orgazmus nagyon ritkán jön össze, évente 1-2 alkalommal. Csiklói mindig van vele, nyalástól, kézimunkától is. Korábban, Másokkal még így sem volt soha, szóval ennek is örülök. Életem első orgazmusát emiatt 24 évesen éltem át először.
8/11 anonim válasza:
Nekem is csak 2 pózban van hüvelyi a többiben nincs
9/11 anonim válasza:
Legtöbbször nekem sincs hüvelyi orgazmusom, összesen néhanyszor sikerült eddig. Szerintem ezzel nincsen baj.
10/11 anonim válasza:
A problémát inkább az okozza, hogy a legtöbb férfit egyszerűen nem érdekli az egész. Mert sok nő úgyis vele marad, ha nem elégíti ki. Tehát nem mindegyiknek van türelme, hogy téged is a csúcsra vigyen. Volt exem, akivel sosem volt orgazmusom, csak ha magamnak izgattam közbe a csiklóm. Párommal szinte minden szex során van, mert fordított rá időt, hogy kiismerjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!