Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez miért van, Kiéhezett vagy ennyire felizgattam?
Figyelt kérdés
Elkezdtünk csókolózni és éreztem a srácon, picit remeg. Majd egymáshoz dörgölöztünk és elment a nadragjában viszonylag hamar.2021. okt. 4. 22:40
1/6 anonim válasza:
Ez attól is függ hogy nézel ki. Ha jó csaj vagy és szexi ruhában voltál akkor felizgattad. Biztos nagyon fiatal,velem már ezt nehezen érnéd el
3/6 anonim válasza:
Elment a nadrágjában? Hát ez elég gáz.. én arra tippelnék hogy még szűz
4/6 anonim válasza:
Beleelvezett a gatyoba? Gondolom szuz csak titkolja.
5/6 anonim válasza:
Felizgattad, de én szűzen sem mentem el ennyitől a gatyámba.
6/6 anonim válasza:
Azon gondolkodtam mi kellene nekem ehhez. Kb lehetetlen lenne. Meg mikor szűz voltam se ment volna ez sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!