Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden fétis egy szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden fétis egy szexuális aberráció végülis?

Figyelt kérdés

És hogy minden fétis egy betegség -e és ergo akkor kezeltetni kellene és kigyógyulni belőle nem?

Vagy van jó fétis ami izgató annak akinek van és van rossz fétis ami már káros és beteges?

2021. okt. 3. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Nekem erőteljes talp, lábfétisem van. Olyan dolgokat műveltem már barátnőkkel e téren is, hogy először betegnek gondoltak, utána már kértek rá. Szóval nekem a hagyományos szexen kívül ez az, ami nagyon erős. Szeretem még a BDSM light formáit, szerepjatekokat, facesitting és társait, latex ruhát nőn, magassarkú fétis stb. F
2021. okt. 3. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:
54%

Vegyük pl.: az anált-orált. Szerintem a 17.-18. sz.-ban az akkori iszapszentmotorospusztai lakosok undorodtak volna tőle, ma meg mindenki oda van érte, férfi-nő egyaránt.

Azaz ez is, mint minden, idővel elfogadott lesz - kivéve Mo.-n a fétisek 1-1 válfaja.

2021. okt. 3. 14:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam valahol egy nagyon jó hasonlatot, ami ide illik!

Tudod mi az a perverz vágy? Az ami az egyik félnek nem tetszik! De ha mind a két félnek tetszik, akkor az már nem is perverz 😊

2021. okt. 3. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:
55%

2

Nem egészen, például a középkorban bevett szokás volt, hogy análozást javasoltak házastársak között ha székrekedési problémák merültek fel a feleségnél.

2021. okt. 3. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem betegség az, ami saját vagy környezete testi-lelki egészségét veszélyezteti. Ilyen alapon a fétisek nem igazán betegségek, inkább csak ha az ember nem tudja keretek között tartani, és ezzel károsítja magát vagy a társát. Pont úgy ahogy minden emberi tevékenység lehet normális vagy beteges szinten. (Pl. evés - elhízás vagy anorexia.)
2021. okt. 3. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!