Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jól tettem, hogy lemondtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy lemondtam erről a lehetőségről ?

Figyelt kérdés

Tudom ezt bánni fogom, mégis lemondtam róluk…

Az történt, hogy pár napja megismerkedtem egy helyes párral. Egy poliamór csoportban. Tehát a baráti kötődés mellett bármi kialakulhatott volna…

A bemutatkozásomban megirtam, hogy mozgássérült vagyok. Szóval nem volt különösebb tervem. Azt gondoltam ezen a társkeresőn is majd elolvasok néhány bemutatkozást. Nem hittem volna, hogy bárki válaszolni fog nekem…

Kiderült hogy ők egy nagyon rendes páros akik szintén kicsit mozgássérültek, de ettől függetlenül rendszeresen járnak biciklizni. A nő háromkerekű biciklivel. Szóval nagyon is tevékeny életet élnek. Fel is dobtak egy kedves kis meghívást a poliamór csoporttagok számára.

Szóval látszik, hogy találkoznának is azon túl, hogy pötyögünk a virtuális világban.

Bárcsak Pesten lennék, de nem ott élek!

Ezért nehéz szívvel azt a döntést hoztam, hogy leépítem őket…

Megpróbáltak megnyugtatni. De azt gondolom legyünk reálisak! Én nagyon ritkán tudnék találkozni velük. Talán havonta, vagy még ritkábban…

Nálam sokkal jobbat is találnak, és főképp olyat, aki sokkal közelebb él…

Nehéz dolog ez mert tudom soha vissza nem térő alkalom lett volna ez számomra. Még akkor is ha csak barátkozunk. Hiszem ők elfogadtak, úgy ahogy vagyok…

De nekik egy olyan ember kell, akivel rendszeresen tudnak ide-oda elmenni, közös programokat szervezni. És az nem én vagyok.

Szóval nehéz dolog ez! Rettentő szarul érzem most magam, de úgy érzem ezt kellett tennem…

Vagy mégsem?

Helyesen tettem? Ti mit tettetek volna ?

2021. okt. 3. 07:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Jut eszembe! Ez nem derült ki a kérdésemből. Ezért leírom a félreértések elkerülése végett…

Férfi vagyok!

2021. okt. 3. 15:15
 12/13 exronin ***** válasza:
Azon kívül, hogy sajnálod magad, akartál bármit is, úgy igazán az életben, vagy mindig gyáva voltál?
2021. okt. 4. 05:36
 13/13 A kérdező kommentje:

#12 -es A kérdésedre a válaszom az, hogy több távkapcsolatom is volt. És persze eljutottunk a találkozásig. De mindent távkapcsolatomnak csúnya vége lett.

Szóval nem gyáva vagyok, hanem saját tapasztalatok alapján döntöttem így.

Nehéz ez!

Mert nekem mint mozgássérült embernek, nehéz olyanokat találnom aki elfogadna így mint ez a pár. És legutóbb is egy pesti nővel találkoztam.

De ideje reálisan nézni a dolgokat…

Pest az nekem nagyon messze van egy rendszeres baráti, kapcsolathoz is. Főpleg ha esetleg több is kialakult volna ezzel a párral barátságnál

2021. okt. 4. 06:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!