Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik nektek milyen szopási...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik nektek milyen szopási technika jön be? 19L

Figyelt kérdés
linket is küldhetek privátba
2021. okt. 2. 18:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
mélytorkos szopatás a legizgatóbb
2021. okt. 2. 18:54
 2/14 anonim ***** válasza:
22%

Elõször csak elkezded kéz nélkül csókolgatni lágyan a farkam körül a lágy részt. Apró csókokat lehelsz rá. Utána a még fel nem húzott bõr körül gyengéden körzöl a nyelveddel kicsit. Puszilgatni kezded a szerszámomat, ami látványosan elkezd dagadni ettõl. Amikor felcsúzik a bõr rajta, bekapod a makkomat és lassan körzöl körülötte a nyelveddel de úgy, hogy a fitymafékemet is nyalogatod, csikized nyelvvel, sõt, szeretem, ha ujjbeggyel is masszírozzák a féket. Végighúzod hosszában alulról felfelé a péniszemet a nyelved hegyével, miközben a kezeddel masszírozgatod, gyengéden morzsolgatod a heréimet. Amikor felértél a makkhoz, bekapod és továbbra is körzöl körülötte, nyalogatod, meg is szívogatod kicsit, majd jobban mélyebbre kapod a péniszemet elõször egyik, majd másik oldalához a szájüregednek, hogy érezzem a melegségét és puhaságát annak. Picit ráfogok a fejedre és dugni kezdem a szádat.

Majd nagyokat nyalintasz alulról felfelé a makkomnál, szopod egyre keményebben és közben verheted is. A lényeg, hogy ne mindig fogj rá kézzel, legyen kéz nélküli rész is benne illetve amikor ráfogsz, akkor térj át rövid idõre a száddal a heréimre: szívogasd õket, kapd be, szopogasd, miközben vered a brét. Legyen változatos a stílusod, de amikor rázendítesz keményebben, akkor már ne változtass a ritmuson, mert kizökkenek. Olyankor csapasd vadul, monoton módon, hogy a végén telelõhessem a szádat vagy az arcodat, ahová engeded. Ujjazd is néha a lyukamat szopás közben! F

2021. okt. 2. 18:58
 3/14 anonim ***** válasza:
41%
A lukamat kezd el nyalni,onnan fölfele a heréken át a farok alján végig a makkig.Majd szopogasd a kupakot.Aztán ezt ismételgesd úgy hogy kézzel nem érsz hozzá.
2021. okt. 2. 18:59
 4/14 anonim ***** válasza:
68%
Nekem mindegy, csak csinálja a barátnő. Mondjuk az tetszik ha közben kicsit mozgatja a bőrt és a makkal van elfoglalva.
2021. okt. 2. 19:01
 5/14 anonim ***** válasza:
39%
Nekem az mikor úgy szopja, hogy bő nyál és a makkomat végig csúsztatja minden mozdulatnál az ajkaival. Néha közben nyalogathatja is, és a szájával miközben rajta van, kicsit a kezével finoman dolgozzon, sőt néha jól is esik ha gyorsan még veri is, de a gyorsaság nem szükséges, jó az, ha kényelmesen szopja és közben kicsit veri. A végén pedig imádom ha nem veszi ki és a szájában robbanok fel, miközben szopja még és a végén úgy veszi ki, hogy vigyáz rá, hogy ki ne csorogjon, majd lenyeli. Ha esetleg nem nyelné le sem zavar, volt, hogy kértem, hogy csorgassa le a farkamra és még játszadozzon a végén. :)
2021. okt. 2. 19:21
 6/14 anonim ***** válasza:
88%
Amikor kéz nélkül mélytorkozza lassan attól kész vagyok.
2021. okt. 2. 19:50
 7/14 anonim ***** válasza:
20%

ezek szerint a többség nem szereti, ha így szopják. Sebaj, az én nőim sincsenek ráfanyalodva a primitív férfi többségre.

#2 voltam

2021. okt. 2. 19:54
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
2# én így szeretek szopni, hogy közben ujjazom, nyalom is a lyukat.
2021. okt. 2. 20:40
 9/14 anonim ***** válasza:
Amikor barátnőm térdel előttem és tövig szopja bő nyállal.
2021. okt. 2. 23:25
 10/14 anonim ***** válasza:
Mindegy, csak medencében csinálja a víz alatt, nekem jó derékig érő vízben.
2021. okt. 2. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!