Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mi lenne a reakció?
Kondom nélkül szerelmeskedtek a férfival, kérésetek ellenére az ejakulátumot a legmélyebbre lövi belétek. Annak ott a helye.
Életkorral.
Merész a gondolat, hogy egyáltalán szóba állnék olyan férfival, aki nem tisztel engem és a döntéseimet.
#3-ra:
Ha tudatosan a nőben élvez el, akkor tisztában van vele, hogy ebből gyerek is foganhat. Vagy ehhez is ostoba?
Mindig védekezem - ha gumi nélkül csináljuk, akkor tablettával.
De most a kérdés kedvéért legyen a felvázolt helyzet a szitu.
Először is, leszidnám a sárga földig, lehet le is pofoznám - világosan meg volt mondva, hogy ne tegye, de megtette.
Lezárnék vele minden kommunikációt, aztán telefonálnék időpontért a nődokihoz, esemény utáni tabiért.
Nem is értem a kérdést... Megbeszéljük, hogy időben kiveszi, de aztán mégis belémélvez?
Egyszer volt, hogy kezdő fiú nem tudta időben kivenni és az eleje bement. Nem haragudtam rá, az én hibám volt, hogy engedtem. Nem lett belőle baj.
Jelenlegi kapcsolatomban megszakítással védekezünk, de kva mérges lennék, ha egyszer csak, hopp, gondolna egyet hirtelen és beengedné. Többet nem bíznék benne, és csak gumival csinálnánk utána, de inkább szakítás lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!