Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy rossz dugás kompenzál egy jó nyalást?
Figyelt kérdés
Gyorsan tudok elmenni,annak ellenére, hogy nem vagyok fiatal. Szeretek nyalni,és inkább így elégítem ki a nőt. Elég ez neki?2021. okt. 2. 14:29
1/11 anonim válasza:
Nálam nem. A nyalást szeretem felizgatás gyanánt, de nem elégülök ki tőle.
2/11 anonim válasza:
Nekem igen, nem szokott hüvelyi orgazmusom lenne.
4/11 anonim válasza:
nyalást alapból nem szeretem, szóval nem
5/11 Csicuki válasza:
Nem kompenzál, nekem az inkább előjáték.
6/11 anonim válasza:
Nem mert a pasi farkát szeretem érezni magamban ahogy dug és úgy szeretek élvezni még ha csikló orgazmussal is de legyen bennem.
7/11 anonim válasza:
Egyik sem kompenzálja a másikat. Kell a jó nyalás az előjátékhoz, de kell a jó, kielégítő szex is.
8/11 anonim válasza:
Nekem igen, nem tudok behatolástól elmenni, csak nyalástól/csikló izgatástól. Fontosabb nekem, hogy jól tudjon nyalni egy pasi mint hogy sokáig tudjon dugni.
9/11 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg a partnereddel előtte, mert nekem pl. a behatolásos aktus a legjobb fajta szex amit nem tud pótolni semmi, ezért nekem ez mással nem kompenzálható, de ő meg lehet, hogy máshogy áll hozzá mert így tud csak elmenni.
10/11 anonim válasza:
Nálam nem kompenzál, viszont az ujjazás igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!