Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szexelnétek nagy hasú, elhízott nővel? És milyen testalkattal rendelkeztek?
Figyelt kérdés
2021. okt. 1. 23:10
11/19 anonim válasza:
Már nem egyszer voltam olyan. 177 és 50 kiló vagyok.
12/19 anonim válasza:
Barátnőm ilyen alkat, én átlagos vagyok.
15/19 anonim válasza:
Figyelj kérdező, ezt nem lehet csak így megmondani hogy szexelnék-e egy ilyen nővel vagy nem. Én szeretem a testesebb nőket, a fognivaló, méretesebb idomok mozgatnak meg nem a topmodell alkat. De tudod mi a legfontosabb? A kisugárzás. Ha egy nő jóban van önmagával akkor bevonzza a férfiakat, nyilván nem minden férfit, de biztos hogy lesznek olyanok akik meglátják benne a nőt. Nálad pont az lehet a baj hogy nagyon nem vagy kibékülve önmagaddal, legalábbis a kérdésedből ez jön le. Ezen kellene változtatni, aztán könnyebb lesz minden. 180 cm 83 kg.
16/19 anonim válasza:
Nem, mert ha azt írnám ide, hogy igen, akkor privátot írna rám egy Mucuska44 nevű idióta, aki nőnek hazudja magát, de szerintem egy kis szerencsétlen beteg fasz.
17/19 anonim válasza:
Telt nőként, öröm azt olvasni,hogy vannak normális pasik, akik nem csak a külsőt nézik, hanem a kisugárzást is. 😊
30N
18/19 anonim válasza:
Csak vékony nök jönnek be nekem😊
F50
19/19 anonim válasza:
Nem tartom kizártnak, de ha tényleg elhízott, akkor inkább nem mint igen. Persze sok dolog számít még. Mondjuk h milyen az illata, mennyire narancsbőrös, ápolt-e a haja és kezei.
Ha nagyon cukin néz rám, az sokat segít abban h elcsábítson egy nő ^_^
Én magas vagyok, és az átlagtól izmosabb. 106cm mellkas és 78cm derék kerület. Testzsírom 14%
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!