Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A péniszem nem túl érzékeny...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A péniszem nem túl érzékeny az utóbbi időben. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja vagyok együtt egy lánnyal, közel 1 év kihagyás után, és bár nagyon jól elvagyunk, meg a szex is alapvetően jó mégis azt vettem észre hogy a péniszem, vagyis főleg a makkom kb érzéketlen. Az orális szexet emiatt szinte alig érzem, de gumiban is borzasztó nehezen tudok elélvezni.

Van esetleg erre valami krém/ torna/ masszázs, bármi ami visszahozhatja az érzékenységet, hogy jobban élvezhessem a barátnőmmel töltött együttléteket?

2021. okt. 1. 18:17
 1/3 anonim ***** válasza:
38%
Kamu. Ha csomó ideje nem dugtál, kb 1-2 percen belül el kéne durranj, gumiban is.
2021. okt. 1. 18:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy nagyon szoktad szorítani a kezeddel maszturbáláskor, aztán a barátnőd nem tud olyan erősen ingerelni. Amúgy örülj neki, legalább nem vagy gyorstüzelő, ezért nagyon hálásak tudnak lenni a lányok.
2021. okt. 1. 20:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Amióta együtt vagyunk nem nagyon maszturbálok, és mivel ezt én is olvastam, azzal a pár alkalommal igyekeztem óvatosabb lenni.

Nyilván az tök jó hogy nem vagyok gyorstüzelő, de sokszor elmenni se tudok. Néha már fáradtságtól nem bírom tovább, és lelohadok mielőtt el tudnék élvezni, olyankor meg a barátnőm érzi magát szarul, hogy én hoppon maradtam.

2021. okt. 4. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!