Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez szexi?
Figyelt kérdés
Mostanaban kezdtem el edzeni es eszrevettem, hogy ilyesmi godrocskek lettek a hatamon:
2021. szept. 28. 22:39
2/26 anonim válasza:
Második kép olyan, mintha egy arc lenne, teli pofazacskóval.
Nekem tetszik amúgy.
4/26 eznemlényeges válasza:
Egy kicsit szexi, de inkább semlegesnek mondanám.
6/26 anonim válasza:
Ez a csaj önmagában szexi és nem a gödröcskék miatt :)
7/26 anonim válasza:
Szerintem szexik, formásak az ilyen gödröcskék.
8/26 anonim válasza:
Csodálatos. Van egy olyan anatómiai magyarázat, hogy akinek gödröcskék vannak a derekán, mint ez, jobban élvezi a szexet. Ezt azzal magyarázzák, hogy a gödrök miatt más a medence anatómiája, vérerek elrendeződése és befolyásolja az orgazmust. Nőknél persze. F
9/26 anonim válasza:
Nekem tetszik! Itt derék tájon is, és arcon is!
10/26 anonim válasza:
Egyébként ez férfiaknál is létezik(nekem is van)
Nőknél aphrodité-gödör, férfiaknál árész-gödör a neve
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!