Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor tudatosult bennetek, hogy ami lábatok között van, az nagy hatalommal bír?
Figyelt kérdés
2021. szept. 28. 19:20
2/17 anonim válasza:
15(?) éves korom körül. Talán. És nem, nem kezdtem el akkor nemi életet élni, csak később.
19/L
3/17 anonim válasza:
A pubertás kor elején amikor már nem csak a hajukat akarják húzgálni, papás-mamást játszani, vagy a szoknya alá lesni hanem beüt a tesztoszteron-fröccs mindenkinél.
4/17 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy bármivel is több lennék, azért, ami a lábam között van...
5/17 anonim válasza:
Sosem gondoltam azt hogy hatalommal bír..
6/17 anonim válasza:
Ez nem jár hatalommal, mindnen lánynak van hasonló a lábai között. Senki felett sem uralkodok vele, csak a párommal osztom meg.
7/17 anonim válasza:
15 évesen kellett egy telefon. Akkor volt a csúcs az Iphone 4S. Meglett. :)
8/17 anonim válasza:
Soha nem gondoltam ezt es elitelem azt, aki azzal akar ervenyesulni, ami a laba kozt van. Sajnos sok ilyet ismerek.
9/17 anonim válasza:
10/17 anonim válasza:
#9 senki sem mondta azt hogy például álláskeresésnél nem fontos az hogy dekoratív, ápolt, igényes legyen egy nő, de nem azért kap meg egy állást mert puncija van. Ilyen logikával férfiakat nem is foglalkoztatnának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!