Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 3 éve nem voltam lánnyal, ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 éve nem voltam lánnyal, ez mennyire normális dolog?

Figyelt kérdés

21 évesen szexeltem utoljára, most 24 vagyok. Szeretnék barátnőt persze, de nagyon nehéz, meg nem vagyok rámenős típus.

Sokan vannak ennyi ideig női testtől távol?

2021. szept. 28. 11:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
27 vagyok. Még soha nem szexeltem. Szóval nyugodjál meg.
2021. szept. 28. 11:22
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Ebben a korban, úgy, hogy már volt előtte barátnője? Nem, ez elég ritka. Több az olyan, akinek egyáltalán nem volt 24 éves koráig.

Ideje lenne társaságba járni!

2021. szept. 28. 11:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a korban van a legtöbb lehetőséged, ne szalaszd el.
2021. szept. 28. 11:30
 4/9 anonim ***** válasza:
15%

Túl sokba kerül a barátnő

Én már le is mondtam róla.

36F

2021. szept. 28. 11:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Neked találták ki a Tindert.
2021. szept. 28. 11:48
 6/9 anonim ***** válasza:
15%

Mért kell lépni pontozni?

Emberek a nők több pénzbe kerülnek mint bármi nem fizet kecot nálad lakik ugyan ez a számlákkal tartsd el légy jó fej meg vigyed ide oda

2021. szept. 28. 11:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Normális, de attól még jó nagy szívás :( (nekem is voltak hosszabb kihagyásaim). Viszont már nem 0-ról indulsz ha volt barátnőd, ne állj meg, hajrá előre, mindent bele :)
2021. szept. 28. 12:08
 8/9 anonim ***** válasza:
44%
Azért ne tekintsük már a szexuális kielégítetlenséget normálisnak. Nem az. Komoly gondokat tud okozni. Nem egészségügyi értelemben. De viszont az h valakik a legszebb éveikben nem tudják ki élni magukat az komoly gondokat takrhat. Rengeteg a szűz pasi itt akik egyszerűen nőkkel se tudnak élőben kommunikálni. Más az ha akkor szűz valaki ha vágyat se érez. Nőként amúgy ezt szomorú làtni h ennyi pasi szinte már incel lett itt. Férfiak egy kis külső, belső tuning és kommunikáció. A nők is szeretnek szexelni nem csak ti.
2021. szept. 28. 13:24
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

#8, azért azt tedd hozzá, hogy a férfiak nem éppen értelmes fele lesz incel attól, hogy nem szexel fiatalon.

Nekem 27 évesen volt először párkapcsolatom és akkor veszítettem el, azóta is kiegyensúlyozott a kapcsolatom a párommal, meg úgy altalában a nőkkel.

A gyakori hulladékkezelőként működik kb. Nem ez az általános.

2021. szept. 28. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!