Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Varga Judit igazságügyi miniszter, vonzó nőnek tartjátok?
Sub férfi vagyok.
Szerintem domináns személyiseg a magáneletben.
Voltak már olyan fantáziáim vele, hogy a beo-ja vagyok minisztériumba és dominánsán viselkedik velem és a munka kapcsolatbol fokozatosan femdom lesz.
Bejönne nektek?
Szerintem pont fordítva van.
Az olyan nők (de sokszor férfiaknál is előfordul) akik kifelé nagy hatalmúak (vagy annak mutatják magukat), arrogánsak, pökhendiek stb (mint VJ vagy az összes fideszes elszállt idióta), a szexben sokszor pont alárendeltek.
Van összefüggés, a nagy hatalmú emberek pont a napi x órányi, hatalommal és pozícióval járó stresszt vezetik le subként, és/vagy végre átadhatják az irányítást másnak. De a fordítottja is létezik sokszor, amikor a párja által alárendelt szubmisszív a munkájában éli ki, quasi bosszulja meg az alárendeltségét, és éli ki a hatalomvágyát.
Szerintem nála is ez lehet, otthon egy csicska ki ribizli, tűri hogy használják, bárhogy, aztán letörli az arcáról a nyálat meg a spermát, felveszi a kiskosztümjét és bemegy arcoskodni.
13as van ilyen is de nem ez a jellemző tapasztalatom szerint.
Aki domináns egyéniség alapból, az általában a szexben is domináns szerepre vágyik.
13.-nak +1!
Az ilyen "kemény nők" inkább azt szeretik, ha kemény velük a pasi.
#16: 13-as vagyok. Én is pont a saját tapasztalataimat írtam le.
Nyilván mindkét véglet létezik, és szerintem egyikünk sem alkalmas megítélni, melyikből van több. Ilyen is van, olyan is van... Hogy konkrétan Varga milyen - csak az tudja, akinek már megvolt. Meg még páran.
De ismerve jópár kormánypárti politikust és magánéletüket (amelyben elég nagy szerepet játszik a drog, a bulizás, a szex...), bármelyik lehet, kivéve, hogy aszexuális.
16.-nak.
Én meg qúrtam ilyen nőket.
Én is a 13-assal értek egyet.
Az eredeti kérdésre válaszolva Varga Judit tényleg nem rossz nő, de azért nem is a legvonzóbb. Megnézném azért, ahogy egy Donáth-Cseh páros elcsábítja egy leszbi édeshármasba és a karót nyelt, konzervatív asszony leveti a gátlásait és beleveti magát az élvezetekbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!