Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha folyamatosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha folyamatosan kívánom párom anyját?

Figyelt kérdés
36 éves férfi vagyok. Két éve vagyok együtt párommal, akivel jól működik a szexuális életünk. Viszont amióta csak találkoztam vele, megállás nélkül szexuálisan fantáziálok párom anyjáról, aki egy nagyon csinos és számomra roppant szexi 47 éves hölgy. Bevallom nem egyszer jut eszembe, mennyire szeretném megdugni s közben rendszeresen verem is. A legrosszabb mikor meglátogatjuk. Ilyenkor gyors pillantásokat vetek a ruhája alól is jól kidomboruló tekintélyes melleire és a korához képest formás popsijára és már olyan a farkam, mint a beton. Ilyenkor általában gyorsan elmegyek vécére és kiverem, az sokat segít. Annyira szégyellem magam. Ti mit tennétek a helyemben? Hogyan győzzem le ezt a szűnni nem akaró érzést?

2021. szept. 28. 00:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
27%
fantazia nekem is van anyos nagyon eret szep no de lehetetlen meghuzni
2021. dec. 15. 19:22
 22/22 anonim ***** válasza:
75%
Én le is feküdtem vele sajnos. 13 év házasság, hűségben és elrontottam az egészet. Nem ért annyit. Most már mindegy...
2022. jan. 5. 06:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!