Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 cm-es a farkam, amikor 100%-os merev állapotban van és ezzel szex közben megböktem a szexpartnerem méhét, amikor hirtelen beraktam neki misszionáriusban. Ez lehetséges?
Figyelt kérdés
2021. szept. 27. 15:58
11/30 anonim válasza:
Nem egyforma hosszúságú a női hüvely, testtartástól is függ. Ha azt mondta a partnered hogy biz' oda ütődött és fájt neki akkor ne lamentálj, ne méricskélj hanem fogadd el és legközelebb óvatosabban.
13/30 anonim válasza:
Becsüld meg ezt a csaj ecsém, mert máshol nem számítana nagynak a gilisztád
14/30 A kérdező kommentje:
Nagynak nem, csak átlagosnak
2021. szept. 27. 16:58
19/30 anonim válasza:
#15 A 15cm átlagos. A 4cm viszont vékony. 4,5cm vastagság a minimum, ami jó.
Jöhet a lepontozás az őszinteségért.
20/30 anonim válasza:
#19: akkor írok valamit. Nekem 15/4.4 a farkam. Tapasztalt barátnőim szerint ez bizony átlag feletti minden tekintetben. Ennyit az interneten kamuzó, majdnem mindenkinek 17-18 centis farkakról. Közük sincs az esetek 95%-ban ahhoz a számhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!