Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok.hu-n általában milyen tarifában dolgoznak a
nők?
Figyelt kérdés
Tervezem hogy meglátogatok egy kettőt az oldalról, mivel nemsok időm van jelenleg kapcsolatot kialakitani, de viszont azért az embernek vannak igényei. :)
Az érdekelne hogy 1 órára kb mennyit szoktak elkérni? Illetve érdekelne hogy milyen tapasztalatokkal távoztatok tőlük?
2021. szept. 27. 15:41
1/9 anonim válasza:
15-20 ezer egy óra
2021. szept. 27. 15:42
2/9 anonim válasza:
A többsége beéri 20 ezerrel óránként.
Tapasztalat? :)
Ez nagyon emberfüggő. Erre csak azt tudom írni, ha nem zavar hogy egy tök idegen helyen egy tök idegennel időre kell szexelni, aki pénz nélkül aligha érne hozzád, akkor élvezni fogod :D
2021. szept. 27. 16:25
3/9 anonim válasza:
15-20k között, de van amelyik 12k meg olyan is akinél 30k-nál fog kezdődni a tarifa. Minőség függvénye is (kinézet, életkor). Tapasztalat: a többsége egy iparos munkát végez, de egy része magára erőltet egy kis kedvességet és normálisan viselkedik. Ne a szerelemre számíts, hanem egy dugásra.
2021. szept. 27. 16:52
4/9 A kérdező kommentje:
Nyilván lehet látni kontrasztot a nők között, azért is kérdeztem hogy nagyjából mennyi lehet az ahol kezdődik az ár, és onnan gondolom akár a csillagos ég is lehet. :) Gondolom nagyjából azt látni is lehet hogy ki mennyit fog elkérni.
2021. szept. 27. 18:34
5/9 A kérdező kommentje:
De ha már igy belementünk. Egy útszéli? Arra nem nagyon vagyok ráhangolódva, de azért vezet a kiváncsiság hogy mennyibe fájna.
2021. szept. 27. 18:38
6/9 A kérdező kommentje:
Amúgy ahogy körbenéztem, van egy kettő akihez én se nyúlnék hozzá. :D
2021. szept. 27. 18:38
7/9 anonim válasza:
#5 az útszéli annyiért dolgozik amennyit kinéz belőled. Ha melósruhába mész oda akkor lehet 8k-ért megcsinál gyorsba, ha elegant ruciba akkor meg 15k-nál fogja indítani az árat.
2021. szept. 27. 22:15
8/9 anonim válasza:
1 óra általában 20 ezertől kezdődik, 20-25, van akinél fél óra is 20 ezer ft, az általában nem szokott jó lenni.
De szerintem nem túl jó 1 órára menni, max ha extrém gyorsan vissza tudsz töltődni. Ráadásul van akinél csak úgy működik a második élvezés, hogy szájjal intéz el, vagy kézzel kicsapja.
Vagy éppenséggel nincs is 2.élvezés, előtte kérdezd meg.
2021. szept. 28. 10:28
9/9 anonim válasza:
A masszázs kategóriában,fél órában már van 10 ezer alatt.Az óra is kijön 15-ből.Szexnél,ahogy a nyolcas írta.A tapasztalat,változó.Van,hogy nagyon megérte van hogy inkább tippmixeltem volna azon a pénzen,amit a nőnek adtam.Vagyis,jobb lett volna kihagyni.A bökkenő az az,hogy minden esetben,csakis utólag derül ki,hogy nagyon megérte vagy inkább,kihagyhattam volna a történet.A kihagyhattam volna,szerencsére csak egy két esetben volt.Van akinél,az egy rossz tapasztalat is sok lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!