Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak,kipróbálnám az Édes Hármast?
A szexuális vágyaknak mindig van egy mélyen, a tudat alattiban megbújó háttere. Mire a legtöbb ember konstatálja hogy nini ez izgat addigra már elég mélyen kondícionálódik (ahogy a soraidból érzem esetedben is) ahhoz hogy ne lehessen csak úgy elnyomni. Mintha gátat építené egy folyó elé, akármilyen magasra is húzod úgyis átbukik előbb-utóbb felette folyamatosan ott lesz a gondolataidban. Hasztalan próbálkozás lenne, csak folyamatos frusztrációt, szorongást fog okozni. Ez így nem fog menni.
Az hogyan tudod kezelni attól függ mennyire "mélyen" van benned.
szerintem ne harcoljál ezzel a vágyaddal, hanem keressél olyan partnert, aki hozzád hasonlóan élvezi ezt a felállású élményt, élvezetet.
Pld, én a mai eszemml, ha újra nősülnék, csak olyan lányt vennék el, aki szeret hármasozni.
A hármas nekem alap élményem, mert a szüzességemet is így vesztettem el....
Az előző házasságomban kb. két évig hármasoztunk heti 1- 1 alkalommal, a volt feleségemmel és a barátommal.
sajnos a mostani házasságomban a feleségemet nem tudom rávenni, de nem reménytelen a dolog, csak egy olyan srác kellene hozzá, aki szívesen udvarolna neki.
A mai nap írtam ki egy kérdést:
Jól gondolkodom-e a hármas felállású szeretkezésről?
A nő is és a férfi is vágyik szex-kalandra, de a férfi kicsit jobban :)
A nő is és a férfi is vágyik a biztonságra, de a nő kicsit jobban :)
Egy egymást iránt elkötelezett és egymást szerető pár a biztonságos kapcsolaton belül meg tudja teremteni a szex-kalandot egy harmadik fél bevonásával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!