Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól tettem,hogy nem kaptam be neki?Hátrahúztam a fitymáját és túrós volt neki és kellemetlen szaga volt.
Figyelt kérdés
2021. szept. 26. 14:28
1/15 anonim válasza:
Jól. Én el is küldtem volna a fenébe egy ilyen ápolatlan embert. Nem lett volna többet hozzá gusztusom.
3/15 anonim válasza:
Jól tetted. Nagyon igénytelen lehet, legközelebb szólj neki előtte, hogy mossa meg pl. a csapnál.
6/15 anonim válasza:
Igen, joltetted baby. Legközelebb is ha ilyen van, küld el a francba.
7/15 anonim válasza:
Igényes lehetsz te is ha ilyen a pasid.
8/15 anonim válasza:
Hozzám gyűhetne, túrósan is szeretöm.Józsi bácsi 64F
9/15 anonim válasza:
Miért éreztél kéztetést, hogy ezt kiírd?:D
10/15 A kérdező kommentje:
9 es.Azért kérdezem,hogy jól tettem -e?Vagy inkább be kellett volna kapnom?
2021. szept. 26. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!