Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit hallani, hogy kényeztetik egymást Havas Henrik és a műsorvezető nő a felvételen?
Figyelt kérdés
A szex melyik fajtáját csinálja Havas Henrik a műsorvezető nővel és mit csinál a nő Havassal a hangfelvétel utolsó 5 percében?
2021. szept. 26. 07:02
1/5 anonim válasza:
Senkit nem érdekel ez a bulvár szarság.
Na és ha szexelnek akkor mivan??
2/5 anonim válasza:
Az van, hogy ez büntetendő cselekmény soha nem jutott eszembe, hogy egy tanítvánnyal kikezdjek … pedig egyetemen adok elő
3/5 anonim válasza:
2, Lehet úgy is csinálni hogy nem büntetendő, amúgy nem bűncselekmény, illetve ha igen, küldd el nekem hogy melyik tényállás is ez? Max etikailag aggályos és esetleg a tanulmányi szabályzatba ütközik.
4/5 anonim válasza:
Nem volt a tanítványa Csilla. Egyszerűen csak mint féri és nő voltak jelen. Kérdező, te most részletekre vagy kíváncsi. Ezt mi nem tudjuk, nem voltunk ott. Amúgy fog.sincs én sem tudom
5/5 anonim válasza:
szerintem guggolászik rajta a csajszi, mivel a végén állítja, hogy totál leizzad. szopiba nem lehet totál leizzadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!