Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire jön be nektek a testem? Hány pontot adnátok rá? 22/F
2021. szept. 25. 18:07
23/36 anonim válasza:
Csak akkor jó, ha elég magas is vagy hozzá. Torzít ez a fotószög, olyan, mintha deréktól lefelé gyerektested lenne. HA 170 centi felett vagy, 10/8. Ha alacsonyabb, akkor 10/3 :/
24/36 anonim válasza:
20
Honnan tudod, hogy a Kérdező hány éves? :)))
25/36 anonim válasza:
Ja, írta, bocsi.
Nekem az egyik gyerek fizikai munkát végez, másik gyerek minden nap 2 órát sportol (kemény sportot) és nem izmosabbak a Kérdezőnél.
26/36 anonim válasza:
23-as vagyok. Azt elfejeltettem írni, hogy privátot nem kérek!! Komolyan mondom, ha nem hangsúlyozom ki, ideesz a fene a postaládámba egy kivont farkú díszhuszárt, és neki BÁRKI jó ezek szerint. Hagyjatok már békén!
27/36 A kérdező kommentje:
23-as: 174 centi vagyok.
2021. szept. 25. 23:24
28/36 anonim válasza:
10/9 (lenne ha nem lennél lecsuoaszítva, de ez egyéni preferencia)
29/36 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten jó tested van.
30/36 anonim válasza:
Vicces mikor valaki azt írja, hogy a 185/95 elhízott :D Én a 200 centimhez vagyok 110 kiló és közelebb vagyok a vékonyhoz mint az átlagoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!